Hoe om te gaan met angst en paniekstoornis

Omgaan met angst en paniekstoornis kan heel moeilijk zijn voor sommige mensen. Frequente paniekaanvallen kan vermoeiend zijn en leiden tot gevoelens van depressie. Er zijn enkele concrete dingen die je kunt doen om beter om te gaan met angst en paniekstoornis.

Instructies

•  Vervang negatieve gedachten. Negatieve gedachten kunnen gewone stress te zetten in een full-blown paniekaanval. Vervang gedachten als: "Ik heb een hartaanval," met gedachten als: "Angst is deze pijn op de borst voordat veroorzaakt, ik ben niet een hartaanval." Gebruik positieve affirmaties. Positieve affirmaties zijn uitspraken die je zegt hardop aan jezelf. Je hersenen hoort en verwerkt deze affirmaties, en je begint te geloven op een onbewust niveau. Affirmaties moeten worden geformuleerd in de tegenwoordige tijd. Een voorbeeld van een positieve affirmatie om u te helpen omgaan met angst en paniek is, "Ik ben een sterk persoon!"

•  Wijzig uw dieet. Het eten van een gezond dieet kan een lange weg in de richting van het kunnen omgaan met angst en paniekstoornis gaan. Een goede voeding te helpen omgaan met angst is er een die niet is opgenomen verwerkte voedingsmiddelen of veel suiker. Een hele voedsel dieet kan helpen stabiliseren bloedsuikerspiegel en leiden tot minder angst. Zorg ervoor dat complexe koolhydraten, zoals volkoren brood en bruine rijst eten, omdat deze koolhydraten verhogen serotonine in de hersenen, het verminderen van angst.

•  Oefening dagelijks. Lopen voor ten minste 30 minuten. Bouw tot 60 minuten voor een nog grotere afname van symptomen van angst. In aanvulling op het verbranden van overtollige adrenaline, lichaamsbeweging verhoogt ook je humeur. Bij de uitoefening van, zeker niet te overdrijven in het begin. Overexercising kan ertoe leiden dat uw lichaam meer adrenaline, die niet nuttig zijn te produceren. Doel voor zacht uit te oefenen op het eerste, en werk je weg tot meer uitdagende activiteiten.

•  delen met familie en vrienden. Uitleggen aan die in uw binnenste cirkel wat angst en paniek stoornis is, en hoe je het te beheren. Het delen van deze informatie kan u helpen om minder gestrest, omdat je weet dat ze zullen begrijpen als je een angstaanval in hun aanwezigheid zou moeten hebben.

•  Onderzoek naar de mogelijkheid van medicatie als u niet in staat om te gaan met angst en paniekstoornis op je eigen gevoel. Sommige antidepressiva kunnen helpen om de angst onder controle. Kalmerende middelen kunnen ook worden gebruikt in situaties waarin u onmiddellijke verlichting nodig, zoals bij een paniekaanval.

Hints

  • Veel medicijnen gebruikt voor paniekstoornis kan verslavend zijn. Onderzoek medicatie en worden een volledig geïnformeerd alvorens hen.