Hoe om te gaan met ADD / ADHD Naturally

Kinderen met Attention Deficit Disorder (ADD) zijn snel afgeleid en hebben moeite met scherpstellen. ADD kan verder worden gecompliceerd door hyperactiviteit (ADHD). Omgaan met ADD / ADHD kan frustrerend en verontrustend zijn. Hoewel kinderen met ADD / ADHD met leerstoornissen kunnen worden geëtiketteerd, velen zijn zeer intelligent en creatief. ADD / ADHD lijkt een unieke vermogen om te denken schenken "buiten de box." Hoewel ze kan nodig zijn om slaapstoornissen, impulsiviteit en een neiging tot uitstelgedrag, ADD beheren / ADHD kinderen kunnen innovatieve en succesvolle volwassenen. Een natuurlijke aanpak kan verlichting brengen zonder bijwerkingen.

Instructies

•  krijg je een second opinion. Verschillende factoren kunnen symptomen. Het is belangrijk om een ​​arts uitsluiten toxiciteit van zware metalen, bijvoorbeeld.

Glutenintolerantie kan moeilijk te diagnosticeren zijn, maar moeten worden beschouwd. Tarwe, gerst en rogge gluten en verborgen in veel bewerkte voedingsmiddelen. Caseïne of melkeiwit, is ook verdacht. Een zes weken proef glutenvrij / caseïne-vrij dieet moeten merkbare resultaten te brengen. De meest voorkomende voedselallergenen behoren tarwe, melk, eieren, maïs en soja.

•  Maak een aangepast dieet. Dr. Ben Feingold, een kinderarts en onderzoeker, ontdekte het verband tussen kunstmatige kleurstoffen / smaakstoffen en gedragsproblemen bij kinderen. De Feingold Foundation verzorgt onderwijs en veilige foodlists. Sue Dengate schreef over overgevoeligheden voor voedsel chemicaliën salicylaten en amines. Ze pionier in de "Failsafe dieet."

•  Gebruik Herbal Remedies. Valeriaanzuur, het werkzame bestanddeel in Valeriaanwortel is bekend gama-amino-boterzuur (GABA) te verhogen in de hersenen. GABA is een kalmerende neurotransmitter. Concentratie en geheugen worden geholpen door Ginko Bilboa. Toorts olie of Ginseng zijn extra middelen voor vergeetachtigheid. Sint-Janskruid is een antidepressivum. Hier vindt u een alfabetische lijst van kruiden die rust hyperactiviteit: Catnip, kamille, Gotu Kola, hop, kava kava, citroenmelisse, zoethout, lobelia, haver, passiebloem, glidkruid, tijm, en hout betonie.

•  Gebruik behulpzaam aminozuren - zoals GABA - in hun vrije vorm. S-adenosylmethionine (SAMe) verlicht stress en depressie. Dimethylaminoethanol (DMAE) verbetert de zenuw impuls transmissie in de hersenen en kan helpen bij depressie. Melatonine bevordert de slaap.

•  Toevoegen gezonde vetten aan het dieet. Tekort aan essentiële vetzuren is opgemerkt door ADD / ADHD onderzoekers. Vlas, hennep zaad en in het wild gevangen vis zijn goede bronnen.

Hints

  • Ouderschap een ADD / ADHD kind kan een uitdaging zijn. Neem ruim de tijd voor de overgang van de ene activiteit naar de andere. Zo waarschuwen de kinderen dat het tijd om de partij in 15 minuten te verlaten en vijf minuten herinnering zal zijn. Op die manier kunnen ze los en weet wat te verwachten. Relaties op te bouwen en het gevoel van eigenwaarde. Vergeet niet dat mensen belangrijker zijn dan dingen.
  • Gebruik slechts een supplement tegelijk. Anderen toe te voegen als je leert hoe ze invloed hebben op uw kind. Lobelia kan giftig bij langdurig gebruik zijn. Ambrosia allergie moeten niet gebruiken kamille. Kinderen onder de 12 jaar mogen niet nemen SAMe. Kruiden en aminozuren moet worden gegeven in doseringen geschikt voor kinderen. Volg de instructies van de fabrikant.