Hoe om te eten voor Bloedgroep A

Hoe om te eten voor Bloedgroep A

Volgens het boek 'Eat Right 4 Uw Type "door Dr Peter J. D'Adamo, mensen met verschillende bloedgroepen te verwerken voedingsmiddelen anders. Bijvoorbeeld, Dr D'Adamo gevonden dat mensen met een hoge bloedsuikerspiegel, hoge bloeddruk, of mensen met een hoge maagzuur delen dezelfde bloedgroepen. Hij vond ook dat de bloedgroepen O en B hebben een grotere vatbaarheid voor infectieziekten zoals cholera, roodvonk en tyfus. "Eat Right 4 Uw Type", benadrukt dieet levensstijl Dr D'Adamo afgestemd op bloedgroepen, op de theorie dat bepaalde bloedgroepen missen de enzymen om bepaalde soorten voedsel te verwerken. De A positieve (agrarische) Type bloedgroep floreren voornamelijk een vegetarisch dieet bestaande uit eiwitten, soja, groenten en granen, volgens deze theorie niet veel voorkomende gehouden door de reguliere medische gemeenschap. Net als bij het starten van een dieet, raadpleeg dan eerst uw arts.

Instructies

•  Haal minstens één boek in de Eat Right voor uw type serie en lees het grondig. Vertrouwd te maken met het plan en koop de boodschappen die je nodig hebt voor de komende paar dagen van maaltijden en menu's die u zult bereiden op basis van de informatie in het boek.

•  Leer de soorten van eiwitrijk voedsel wordt u eten voor type A bloed. Deze omvatten kip, kalkoen en Cornish spel kippen. Seafood keuzes omvatten karper, kabeljauw, zeebaars, makreel, zeeduivel, snoek, red snapper, regenboogforel, zalm, sardine, zeeforel, zilver baars, slak, witvis en gele baars.

•  Leer de eiwitrijk voedsel type A bloedgroepen moeten vermijden. Deze omvatten rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, kalfsvlees, wild, eend en gans. Seafood te voorkomen omvat ansjovis, barracuda, beluga, Bluefish, zonnebaars bass, meerval, kaviaar, clam, schelp, krab, kreeft, paling, bot, kikker, grijze tong, schelvis, heek, heilbot, haring, kreeft, beoordelingsproces, mosselen, octopus, oesters, coquille, elft, garnalen, inktvis, gestreepte bas en schildpad.

•  Vermijd meeste zuivelproducten. Volgens Dr D'Adamo, de meeste zuivelproducten zijn niet verteerbaar voor type A bloed types. Yoghurt, mozzarella, feta, geitenkaas, geitenmelk, kefir, en ricotta zijn zuivelproducten die gegeten kan worden als je een type A bloedgroep.

•  Leer de noten en zaden te eten en te vermijden. Pinda's en pompoenpitten zijn de meest gunstige noten voor een bloedgroepen, terwijl paranoten, cashewnoten en pistachenoten niet mag worden gegeten.

•  Leer welke bonen worden opgenomen. Zwarte bonen, pinto, linzen en bruine bonen zijn uitstekend voor mensen die in het type A bloedgroep, volgens de theorie. De enige bonen niet toegestaan ​​zijn kikkererwten, nier, lima, marine en rode bonen.

•  Leer welke korrels te eten en die vermijden. Amarant en boekweit korrels zijn goed voor type A bloed types en broden die sojameel, kan rijst en rogge meel worden gegeten. Engels muffins, eiwitrijk brood, volkoren, meergranen en witte bloem brood mag niet worden opgegeten door type A bloedgroepen.

•  Leer wat de theorie te zeggen heeft over groenten en fruit voor het type A bloed types. Knoflook, uien, broccoli, wortelen, boerenkool, boerenkool, pompoen en spinazie zijn immuunsysteem enhancers voor type A bloedgroepen, volgens de theorie, en dienen in grotere hoeveelheden worden gegeten. Alle andere groenten zijn toegestaan ​​met uitzondering van het volgende als ze zijn slecht voor de spijsvertering voor type A bloedgroepen: paprika, olijven, aardappelen, zoete aardappelen, yams, kool, tomaten, Lima bonen, aubergine en champignons. Alle vruchten kunnen door type A bloedgroepen worden gegeten, behalve voor meloenen, meloen, honingdauw, mango, papaya, bananen, kokosnoten, sinaasappel, rabarber, en mandarijnen.

•  Plan maaltijden en menu's die nemen de voedingsmiddelen die gunstig zijn voor A bloedgroepen typen zijn, en dat uit te sluiten van de voedingsmiddelen die schadelijk zijn volgens de theorie.

Hints

  • Blijf weg van vetrijke vleessoorten
  • Drink veel water
  • Nemen oefening in onze dagelijkse routine
  • Controleer altijd met uw arts voordat u begint met een nieuw dieet regime.