Hoe om te eten Voedsel in Combinaties

Een dieet dat soorten voedsel goed combineert bouwt en onderhoudt een goede gezondheid. In digestie worden specifieke enzymen ontworpen afbreken slechts één soort voedsel tegelijk. Wanneer enzymen worden geremd door onjuist voedsel combinaties, kan de volgende fase van de spijsvertering niet plaats, en de onverteerd voedsel wordt gehandeld door bacteriën die toxines produceren. Wanneer deze zijn opgenomen in plaats van voedingsstoffen, ziekte uiteindelijk resulteert.

Instructies

•  Eet eerste eenvoudige voedingsmiddelen. Vruchten bewegen door het spijsverteringskanaal snel omdat ze niet moeten zoveel worden verdeeld als andere voedingsmiddelen. Het is acceptabel om ongekookte groene bladgroenten (romaine, spinazie, boerenkool of groene blad sla) met fruit eten.

•  Eet niet-zetmeelrijke groenten naast. Licht gekookte groenten in de kool familie en Aziatische combinaties goed werken. Zetmeelrijke groenten, zoals wortelen, yams, aardappelen of maïs, kan worden gegeten, maar het beste slechts één van deze consumeren bij een maaltijd.

•  Zetmeel en eiwitten gaan niet samen. Eiwitten nodig zure enzymen voor de spijsvertering. Dergelijke zuren neutraliseert de alkalische enzymatische sappen moeten zetmeel verteren. De resulterende producten kan bewegen naar de volgende fase van de spijsvertering, waarin voedingsstoffen aan het lichaam ter beschikking worden gesteld. Groene bladgroenten kan worden gecombineerd met zetmeel (bv, pasta en salade).

•  Eet nooit meer dan één eiwit per maaltijd. Groene bladgroenten kan worden gecombineerd met eiwitrijk voedsel (bijvoorbeeld biefstuk en salade).

•  Eet vetten en eiwitten apart. Het lichaam heeft een aantal uren om vetten te verteren. Inweken noten en zaden in het water maakt ze makkelijker te verteren. Sterk kiemen verbetert de beschikbaarheid van voedingsstoffen. Groene bladgroenten kan gecombineerd worden met vetten (bv salade met olijfolie dressing).

Hints

  • Eet meloenen alleen op een lege maag --- ze moeten niet worden gecombineerd met andere voedingsmiddelen. Wacht minstens twee uur na het eten van vruchten, drie uur na het eten zetmeel en vier uur na het eten van eiwitten en vetten vóór een maaltijd wordt ingenomen. Het is moeilijk te geven combinatie voedingsmiddelen zoals broodjes (duidelijk overtreders). Als je slip, neem een ​​goede enzym supplement en enkele uren wachten voordat de volgende maaltijd.
  • Skip dessert. Verschillende suikers vereisen verschillende enzymen die niet aanwezig zijn als andere voedingsmiddelen in de maag. Bacteriële fermentatie zal het dessert om te zetten in alcohol, dat de darmen en gif andere organen zal irriteren. Sommige voedingsmiddelen, zoals bonen, bevatten zowel zetmeel en eiwit. Misschien onze lichamen zijn ontworpen om deze combinatie te behandelen in één voedsel, maar de reputatie van dergelijke levensmiddelen op gas (vergisting) te produceren is een getuigenis van de moeilijkheid van het verteren van hen. Op zijn minst moeten ze niet worden gegeten met andere eiwitten of zetmeel (bijvoorbeeld geen bonen taco's of chili met vlees).