Hoe om te eten voedingsmiddelen die Burn Belly Fat

Hoe om te eten voedingsmiddelen die Burn Belly Fat

Heb je gehoord over de nieuwste manier om buikvet te verbranden? Zou je denken dat je zou kunnen verliezen buik vet door het eten van vet? Dat is gewoon niet mogelijk klinken, of is het? Volgens de redactie (en deskundigen) van Preventie tijdschrift, is dit heel goed mogelijk. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die u kunt eten, dat zal wegbranden buikvet zonder ooit te hebben om een ​​crunch doen. Deze voedingsmiddelen richten op de buik gebied bij vrouwen en als je ze op te nemen in uw dieet (bij elke maaltijd), kun je buikvet weg gemakkelijk verbranden.

Instructies

•  Begrijp wat bekend staat als "MUFAs." EOV is de afkorting van mono-onverzadigde vetzuren. Deze vetten wordt beschouwd als een gezonde vorm van vet dat het vet in de buik gebied gericht zijn. MUFAs zijn 'goede vetten' die je moet opnemen in elke maaltijd voor dit plan te werken. Er zijn vijf hoofdgroepen van MUFAs waaruit u kunt kiezen. Een ieder is hieronder beschreven.

•  Selecteer een van de talrijke EOV oliën beschikbaar om te koken met of toe te voegen aan je creaties. U kunt een van de volgende oliën gebruiken in je maaltijden om buikvet te verbranden: koolzaadolie, olijfolie, saffloerolie, lijnzaadolie, sesamolie, arachideolie, notenolie, zonnebloemolie, sojaolie en pestosaus.

•  Kies de juiste zaden en noten die EOV bevatten. Al deze noten en zaden te verbranden buik vet en kan worden geconsumeerd als snacks of toegevoegd aan veel recepten: amandel boter, natuurlijke pindakaas (glad en knapperige), cashew boter, droge geroosterde cashewnoten, droge geroosterde zonnebloempitten, droge geroosterde pinda's, geroosterde pompoenpitten, walnoten, paranoten, hazelnoten, amandelen, pijnboompitten, pecannoten, macadamia noten, pistaches, zonnebloempitten, pompoenpitten en sesamzaad pasta (tahin).

•  avocado's toevoegen aan uw maaltijden om buikvet te verbranden. Omvatten zowel de Hass of Florida avocado in veel verschillende voorgerechten om dit EOV op te nemen in uw dieet.

•  Eet veel olijven. Kies uit zwarte olijven, groene olijven of zwarte olijven tapenade of groene olijven tapenade en kijken naar de buik vet verdwijnen.

•  Include chocolade MUFAs in uw dieet plan om buikvet te verbranden. Kies uit semi-zoete chocolade chips, dark chocolate chips of stukjes of schaafsel van zowel dit heerlijke buik-vetverbrandende EOV toe te voegen.

Hints

  • Zoals met eventuele wijzigingen in uw eetgewoonten, altijd eerst uw arts te raadplegen.