Hoe om te eten Recht voor je bloedgroep

Hoe om te eten Recht voor je bloedgroep

De Eet goed voor uw type, ook wel bekend als The Blood Type Diet, werd gemaakt door Dr. Peter D'Adamo, wiens onderzoek leidde hem tot de conclusie dat bepaalde soorten voedsel zijn meer gunstig zijn voor een specifiek type bloed dan anderen. Dr D'Adamo heeft verschillende boeken gepubliceerd over zijn bevindingen, die leidde tot de groei en de populariteit van de Bloedgroep Dieet. Het dieet is gebaseerd op consumeren en om uiteenlopende voedingsmiddelen volgens iemands unieke bloedgroep de meeste uit de verschillende voedingsstoffen, vitaminen en mineralen in aanmerking genoemde voedingsmiddelen.

Instructies

•  Zoek eerst uit je bloedgroep. U kunt worden verrast om te leren dat de meeste mensen niet weten wat hun bloedgroep. Als u al weet van jou, je bent al een stap vooruit. Maar als je niet zeker bent van uw exacte bloedgroep, een kort bezoek aan uw arts kan het probleem te verhelpen. Vraag voor een bloedonderzoek om je bloedgroep te vinden tijdens het bezoek van uw volgende arts.

•  Bereid een maaltijd plan voor uw unieke bloedgroep door het raadplegen van voedsel lijsten en recepten georganiseerd door bloedgroep (zie bronnen). Volgens Dr D'Adamo, de maker van de bloedgroep dieet, mensen met type O bloed zijn carnivoren die het meeste voordeel zal halen uit het eten van vlees en eiwitten; mensen met type A bloed zijn vegetariërs die moet vasthouden aan het eten van groenten en granen; mensen met type B bloed zijn alleseters, die groenten en vlees kunnen eten; en mensen met type AB bloed zijn in staat om alles met mate te eten. Bovendien, elke bloedgroep heeft een lijst van voedsel om regelmatig te eten, om te eten op een beperkte basis en volledig te vermijden.

•  Geleidelijk veranderen van uw dieet om fit je bloedgroep. Abrupt veranderen van uw dieet kan moeilijk zijn, vooral als je gewend bent aan het eten van bepaalde soorten voedsel. Nemen langzaam de aanbevolen voeding voor je bloedgroep in elke maaltijd en neem voedingsmiddelen te vermijden. Begin bijvoorbeeld door het maken van een maaltijd per dag past uw bloedgroep behoeften. Dan geleidelijk overgaan tot twee maaltijden en uiteindelijk drie maaltijden om uw overgang af te ronden.

•  Zorg ervoor dat u ook het krijgen van alle vitaminen en voedingsstoffen uit voedingsmiddelen die ontbreken in de bloedgroep voedsel lijst. Zo worden het type A lijners vertelde niet om vlees te eten, dus eiwit moet worden verkregen van andere voedselbronnen zoals noten of tofu. U kunt ook overwegen het nemen van een dagelijkse multivitamine als u zich zorgen over het niet krijgen van voldoende vitaminen en mineralen zijn.

Hints

  • Lees een boek van Dr. Peter D'Adamo's voor een uitgebreid overzicht voordat ik op het dieet. De boeken kunnen worden gekocht bij alle grote boekhandels en ook uitgecheckt uit de bibliotheek (een meer betaalbare optie).
  • Raadpleeg een arts voordat u dit of een ander dieet programma. Net als alle andere diëten, de bloedgroep dieet kan wel of niet werken voor iedereen.