Hoe om te eten om gewicht te krijgen

Hoe om te eten om gewicht te krijgen

De nadruk wordt vaak gelegd op gezond eten om gewicht te verliezen, maar er zijn ook mensen die behoefte hebben om te eten om gewicht te winnen. Zij kunnen dit bereiken door simpelweg het maken van een paar veranderingen in hun dieet en gezondheid gewoonten. Het opstellen van een goed plan zal het proces glad, zonder verhoging van het gewicht ongezond en te snel.

Instructies

•  Verhoog uw calorie-inname. Voordat je begint te eten alsof er geen morgen is, bedenk dan dat, net zoals er een wetenschap aan het verliezen van gewicht, dit geldt ook voor het verkrijgen van gewicht ook. Begin met het observeren van uw huidige eetgewoonten en hoeveel calorieën je verbruikt. Na verloop van tijd, wil je langzaam stijgen van dit bedrag op gezond gewicht te krijgen. Probeer uw calorie-inname te verhogen met 200 calorieën per dag tot je comfortabel consumeren meer calorieën per dag bij uw doelgroep.

•  Weken in het zetmeel. Zetmeel zoals die gevonden in wit brood en pasta zal helpen om gewichtstoename te bevorderen. Wit brood is eigenlijk een van de meest mesten voedingsmiddelen die worden geconsumeerd door mensen op een regelmatige basis. Het eten van een extra schijfje bij de maaltijd zal sluipen in de broodnodige extra calorieën zonder gorging allemaal tegelijk. Aardappelen zijn ook een goede bron van zetmeel.

•  Verander de manier waarop u de voorbereiding van uw voedsel om calorieën te voegen. Dit betekent niet dat je per se om de gezondheid te offeren. Frituren uw voedsel, bijvoorbeeld, zou calorieën toe te voegen, maar sterk toenemen gezondheidsrisico's. Vermijd dit door het gebruik van gezondere oliën, zoals pinda's en olijfolie. Bereid voedsel met behulp van meer mesten ingrediënten als echte boter en melk.

•  Accessorize uw maaltijd. Het toevoegen van een aantal zure room om uw taco of een roomkaas uw bagel zal helpen verhogen van uw calorieën. Accessorizing elke maaltijd met kleine extra's zoals mayonaise op je boterham zal in veel gevallen het verbeteren van de smaak, maar ook maken de maaltijd groter. Aangezien uw doel is om uw gewicht te verhogen, zul je niet schuldig over het eten van deze extra's te voelen.

•  Voeg een plakje cake. Maak dessert am essentieel onderdeel van het diner, want het zal u helpen om meer te eten en maken het leuk. Snacken tussen de maaltijden op voedsel zoals pindakaas gedipt selderij is een gezonde manier te pakken op de kilo's ook. De meeste mensen hoeven niet te worden gedwongen om iets zoets te eten; hoewel je niet wilt dat uw woestijn of snack te ongezond, klein te maken, bestuurd van hoeveelheden verwennerij zijn aanvaardbaar.

Hints

  • Het consumeren van voedingsmiddelen die rijk zijn aan koolhydraten, zoals zoete ontbijtgranen zijn, zal u helpen om te pakken op de kilo's sneller. Het maken van uw drankjes tellen - zoals het vervangen van water met soda, milkshakes en sap - zal je ook helpen om op gewicht.
  • Ga niet op een gewicht-controle dieet voordat eerst een arts te raadplegen.