Hoe om te eten Lijnzaad

Hoe om te eten Lijnzaad

Lijnzaad, ook bekend als lijnzaad, wordt gebruikt als voedingssupplement olie, geheel zaden of vermalen als maaltijd. Het is een zeer voedzaam zaad bekend om zijn hoge waarden van omega-3 vetzuren, lignanen en vezels. Ook is aangeprezen in voorafgaande studies bepaalde kankers, hartziekten, beroerte en diabetes te bestrijden. Er zijn verschillende manieren om lijnzaad eten. Het wordt ook gevonden in bepaalde verwerkte voedingsmiddelen, zoals wafels en crackers; echter, de voedingswaarde niet zo hoog in die vormen.

Instructies

•  Aankoop lijnzaad olie, hele zaden of gemalen-up zaden. Je kunt ze zelf te malen in een koffiemolen als u ervoor kiest om ze te kopen geheel. Lijnzaad kan ofwel gekocht als "gouden lijnzaad" of bruin, hetgeen de meest voorkomende van de twee. Er is zeer weinig verschil in voedingswaarde tussen goud of bruin lijnzaad. Het is te vinden in de meeste supermarkten in de organische of gezondheid gangpad, op het internet, of in reformwinkels.

•  Freeze de lijnzaad de voedingswaarde ervan te houden. Het kan worden opgeslagen in een koele, donkere plaats, maar zal de voedingswaarde potentie verliezen na een jaar. Hele lijnzaad slaat ook beter dan de grond-up lijnzaad, omdat het gehalte aan vetzuren wordt beschermd in het zaad.

•  lijnzaad toevoegen aan uw dieet. Lijnzaad maaltijd kan tot voedsel worden toegevoegd, zoals havermout, smoothies en gebak en gaan vrijwel onopgemerkt. Eén tot twee eetlepels gemalen lijnzaad per dag is alles wat je nodig hebt om te profiteren van de voedingswaarde. U kunt voedingsmiddelen met toegevoegde lijnzaad kopen; U mag echter niet dezelfde voordelen krijgen.