Hoe om te eten High foliumzuur Foods

Foliumzuur is ook bekend als vitamine B9, een wateroplosbare vitamine in het lichaam. Het belang van foliumzuur is te zien in de vele functies die zijn de hulp met snelle celdeling en groei. De huid is een goed voorbeeld van een deel van het lichaam dat de snelle celgroei nodig. Foliumzuur ondersteunt ook rode bloedcellen gezondheid. Een eenvoudige manier om meer foliumzuur te krijgen is om een ​​supplement te nemen, maar er zijn veel voedingsmiddelen die hoog in de vitamine zijn. Dit artikel gaat over het voedsel dat de hoogste concentratie van foliumzuur te hebben.

Instructies

•  Maak een makkelijk bulgar hamburger, want het is een goede vervanger voor gehakt. Start koken bulgar in een pan met een beetje boter. Mix samen tot een gladde massa: een teentje knoflook, een theelepel. van kruidenzout, twee kopjes water, een kopje walnoten, een halve ui.

•  Giet het mengsel op de blugar koken in een pan. Koken gedurende vijf minuten onder een laag vuur. Neem de brander uit en laat afkoelen gedurende 20 minuten. Plaats op een bakplaat en bak een uur op 250 graden. Nu heb je een hamburger mengsel te gebruiken voor hamburgers, nacho's, etc.

•  Bak kippenlevertjes, champignons, uien, knoflook, totdat de lever niet meer roze; giet in rozemarijn, sherry, citroensap, zout en peper toe en laat een paar minuten.

•  Begin de dag met een glas jus d'orange en kom ontbijtgranen zoals krentenbollen, Chex, of Special K. Orange Juice heeft 136 microgram foliumzuur, terwijl de meeste granen bieden 100% van de aanbevolen dagelijkse waarde van foliumzuur. Maak guacamole als snack en nog steeds tot 81 microgram foliumzuur in een vergadering.

Hints

  • Je kon een hoge foliumzuur maaltijd op alle momenten van de dag te hebben. Echter, de meeste hoge foliumzuur voedingsmiddelen zijn fruit en groenten.