Hoe om te eten High Alkaline Foods

Hoe om te eten High Alkaline Foods

Hoge alkalische voedingsmiddelen worden verondersteld om de gezondheid te verbeteren door het verminderen van zuur in de bloedstroom. Dit is een fel bediscussieerd onderwerp, maar wel een die veel natuurlijke gezondheid beoefenaars bepleiten. Volgens Amerikaanse kruidkundige, Jethro Kloss, het eten van een dieet van hoge alkalische voedingsmiddelen zal een ziekte te voorkomen van de vorming in het lichaam. Je hoeft niets te verliezen hebben, en veel te winnen - tot een betere gezondheid. Zelfs als het niet de alkaliteit van deze voedingsmiddelen die zijn het verbeteren van uw staat van zijn, is er nog veel te zeggen voor de positieve effecten die ze hebben op het lichaam.

Instructies

•  Eet een dieet van 50-80 procent hoge alkalische voedingsmiddelen per dag. Dit is het doel om een ​​alkalische bloed te behouden en vechten of ziekte. Als je niet kan houden aan dit, eet zo veel van deze voedingsmiddelen mogelijk om uw gezondheid te verbeteren.

•  Voeg sterk alkalische groenten aan uw dieet. Deze omvatten asperges, uien, rauwe spinazie bladeren, broccoli, knoflook en peterselie. Proberen te eten ten minste 1-2 van deze voedingsmiddelen met elk diner. Deze zijn van hoge alkalische voedingsmiddelen die kunnen bijdragen tot een algemene alkalisch dieet.

•  Voeg hoogalkalisch fruit aan uw dieet, zoals citroenen, limoenen, watermeloen, grapefruit, mango's en papaja's. Proberen te eten ten minste één van deze alkalische voedingsmiddelen per dag bij te dragen aan uw algehele percentage. Hoewel citroenen en limoenen typisch beschouwd als zuur, die bij consumptie ze een alkaliserende effect op het lichaam.

•  Voeg sterk alkalische oliën aan uw dieet, met inbegrip van extra vergine olijfolie en druivenpitolie. Gebruik deze oliën in recepten altijd koken oliën worden opgeroepen, of ze gebruiken om salade dressings maken - overal waar je normaal zou gebruiken zuurder frituurvet. Doel voor het eten van ten minste één portie van alkalische oliën elke dag, in de maaltijd van uw keuze.

•  Drink hoge alkalische dranken, in plaats van frisdrank. Deze dranken bevatten kruidenthee, bronwater, en citroen water (geen limonade). Maak kruidenthee door het combineren van een theelepel gedroogde kruiden met een kop kokend water, waardoor gedurende 10-15 minuten het mengsel te steil, en dan persen en zoetstoffen met een alkalische zoetstof.

•  Gebruik alkaline zoetstoffen voor uw hoge alkalische voedingsmiddelen en dranken. Deze omvatten stevia, ahornsiroop, en rijststroop. Honing kan worden gebruikt, maar wordt als laag-alkalisch.

Hints

  • Andere hoge alkalische voedingsmiddelen bevatten squash, sperziebonen, selderij, courgette, beats, bonen, sla, okra, zoete aardappelen, dadels, vijgen, appels, peren, rozijnen, druiven, meloenen, kiwi, de meeste bessen (behalve bosbessen, veenbessen, en pruimen), amandelen, lijnzaad olie, en groene thee.
  • Raadpleeg een arts voorafgaand aan het veranderen van uw dieet om mogelijke allergieën of andere gezondheidsproblemen. Echter, in gedachten houden dat het eten van hoge alkalische voedingsmiddelen is volkomen veilig en natuurlijk en geen negatieve bijwerkingen zijn nooit gemeld. Als u zich zorgen maakt over het krijgen van voldoende voedingsstoffen bent, spreek dan met een voedingsdeskundige, en / of neem een ​​dagelijkse multi-vitamine.