Hoe om te eten goedkoop op een vegetarisch dieet

Het vegetarisch dieet is een van de goedkoopste. Ook, indien correct gedaan, het is een van de gezondste diëten die er zijn. Vlees is - ondanks wat velen denken - ongelooflijk duur. Hoge ijzeren bladgroenten, bonen, eieren en tofu zijn 1/4 van de kosten van een mager stuk rundvlees of kip, en ze vullen genoeg om een ​​een hele maaltijd rond te baseren voor een hele familie. Het enige wat eten op een vegetarisch budget echt vraagt ​​is de tijd en de bereidheid om te koken.

Instructies

•  Eet je groenten; ze zijn goedkoop en gezond. Ga door wat er in het seizoen, het zal niet alleen de meest verse, maar het zal ook de goedkoopste zijn. Kijk voor de wekelijkse aanbiedingen bij uw plaatselijke supermarkt. Dit zal je ook houden van het eten van te veel van hetzelfde.

•  Eet je bladgroenten. Boerenkool, spinazie en mosterd greens zijn zeer hoog in ijzer en vitamine A. Ze zijn ook heel licht, zodat je veel kunt kopen voor goedkoop. Op minder dan een dollar per pond, dat is geen slechte deal, en het is goed voor je.

•  Koop een zak aardappelen. Aardappelen zijn universeel goedkoop. Hoe meer je koopt, hoe goedkoper ze zijn. Je moet in staat zijn om een ​​tas te vinden voor minder dan $ 3 meest overal in de Verenigde Staten.

•  Koop droge voedingsmiddelen. Ze zijn goedkoper dan in blik. Een 2-pond zak gedroogde zwarte bonen zal ongeveer 12 kopjes gekookte bonen maken. Een 99 cent kan van bonen zal alleen maar ongeveer een beker. Droge bonen en linzen zijn rijk aan eiwitten, waardoor ze een ideale keuze voor een goedkope en gezonde nietje in een vegetarisch dieet.

•  Maak je klaar om een ton rijst te eten. Bruine rijst is bij uitstek de gezondste optie, maar witte rijst is over het algemeen goedkoper. Hoe meer rijst kun je in een keer koopt, hoe goedkoper het zal zijn. Rice zal altijd goed gaan met bonen en groenten.

•  Gebruik eieren en tofu als eiwitrijk vlees alternatieven. Ze zijn ook zeer goedkoop vlees alternatieven. Een doos van twaalf eieren of een blok tofu loopt over het algemeen ongeveer $ 2. Dit is goed voor minstens vier maaltijden.

•  Wees je bewust van waar je boodschappen doet. Neem een ​​kijkje online. Lees de recensies van supermarkten in de buurt om te zien wat plaatsen hebben goede deals.