Hoe om te eten Gezonde Without Being Hungry

Gezond eten zonder hongergevoel is niet altijd eenvoudig om te doen. Veel gezonde voedingsmiddelen, zoals rauwe groenten en fruit zijn laag in calorieën en hoog in voedingsstoffen, maar sommige mensen klagen dat ze niet het gevoel vol na het eten van fruit of andere gezonde voedingsmiddelen. Als een persoon is verslaafd aan junk food soms hongergevoel kan blijven hangen na het eten van gezond voedsel. Er zijn vele eenvoudige methoden die u kunt gebruiken om gezond te eten zonder hongergevoel achteraf.

Instructies

•  Ga naar een health food winkel en koop spijsverteringsenzymen. Neem 1-2 capsules bij elke maaltijd. Spijsverteringsenzymen spijsvertering te verbeteren, die de stofwisseling verbetert en helpt u om een ​​vol gevoel. Eet 5-8 rauwe groenten en fruit per dag. Mix it up en probeer een nieuwe groente per week. Kies vruchten die je een vol, zoals vijgen en bananen voelen. Rozijnen zijn ook een uitstekende keuze.

•  Neem de tijd eten. Als je gaat zitten bij elke maaltijd echt de tijd nemen om langzaam te eten en kauw je eten. Geniet van elke hap en zelfs leg je vork neer voor een moment en te praten met vrienden of familieleden aan tafel. Langzaam eten zal je hersenen helpen om te registreren dat je vol zijn. Dit is vooral belangrijk wanneer u eet gezond voedsel, omdat dit voedsel is van nature meer mager. Consumeer kleinere porties en neem de tijd het eten van elke hap.

•  Drink acht tot tien glazen zuiver water per dag. Water helpt je ook om voller in tussen de maaltijden door te voelen. Mensen kunnen vaak denken ze honger terwijl ze in feite zijn dorst. Probeer het drinken van wat koud water om te zien of uw honger verdwijnt. Het beste is om water te drinken langzaam in de loop van de dag in plaats van allemaal tegelijk. Vermijd het drinken van leidingwater zoveel watersystemen chloor bevatten. Koop flesjes water of bevestig een waterfilter om uw kraan. Als u een filter te kopen dient u deze te vervangen om de drie tot zes maanden om de zuiverheid te behouden.

•  Snack op een combinatie van gezonde snacks gedurende de dag om te voorkomen dat hongerige gevoel. Combineer gezonde snacks, zoals vetarme koordkaas met een appel en een handjevol amandelen. De combinatie van glasvezel met eiwitten en gezonde vetten is een geweldige manier om uw smaakpapillen te bevredigen.

•  Eet een biergist smoothie of twee keer per week. Combineer een schep van biergist, een banaan en aardbeien in uw blender. Dit is een heerlijke gezonde traktatie. U kunt ook ander fruit naar keuze, zoals bosbessen of ananas.

Hints

  • Als u nog steeds honger na het eten van gezonde, probeer het toevoegen van een bolletje fiber om een ​​glas water. De vezel is laag in calorieën en het zal u helpen om een ​​vol gevoel en verminderen uw honger.
  • Stop met het eten van alle voedingsmiddelen die witte verwerkte suiker bevatten. Als je graag iets zoets te proberen een stukje donkere chocolade hebben, maar vergeet niet om dit te doen met mate.
  • Stop met het eten van wit brood. Teveel wit brood kan ertoe leiden dat u een opgeblazen gevoel en hebben een sterke hunkeren naar voor snoepjes. Kies gekiemde brood vinden op uw lokale health food winkel.
  • Als je niet gewend bent aan het eten van gezond je kan erg hongerig voelen in het begin dus zorg ervoor dat snack vaak en altijd verbruiken wat gezonde vetten, zoals olijf- en koolzaadolie, en noten. Als je ernstig ondervoed is zal de tijd nemen om de effecten van een gezond dieet te merken. Voor nog meer spectaculaire resultaten, neem een ​​hele voedsel multi-vitamine en mineralen supplement. Een hele voedsel vitamine wordt gemaakt van de werkelijke voedsel in plaats van chemicaliën.