Hoe om te eten Gezonde When You Hate Fish

De American Heart Association beveelt aan dat de gemiddelde persoon verbruikt vis minstens twee keer per week. Hoewel dit is een uitstekende suggestie, kan deze aanbevolen hoeveelheid van het verbruik enigszins ontmoedigend voor een individu dat sterk hekel aan vis. Het goede nieuws is dat de vis is niet het enige item dat heilzame eiwitten en omega-vetzuren die nuttig zijn voor een optimale gezondheid zijn bevat. Met een beetje creativiteit en discipline kunt u veel van de voordelen voor de gezondheid gevonden in vis te bereiken zonder daadwerkelijk eten.

Instructies

Hoe om te eten Gezonde When You Hate Fish

•  Maak een poging om voedsel dat vergelijkbare voordelen voor de gezondheid te vissen bieden eten. Twee items die u zult willen om te zoeken naar zijn omega vetzuren en eiwitten. Items die u kunt toevoegen aan uw dieet dat deze nuttige stoffen bevatten onder meer eieren, tofu, spinazie en walnoten. Probeer deze onderdelen ten minste twee keer per week om de inname goede hoeveelheden gezonde vetten en eiwitten eten.

•  Kook met olie of boter te gebruiken dat omega-vetzuren bevat. Tegenwoordig zijn veel koken oliën, olijfolie en merken van boter zijn doordrenkt met omega vetzuren. Met behulp van deze producten wanneer je kookt is een zeer handige manier om omega vetzuren consumeren tijdens het eten items binnen uw normale dieet.

•  Voeg een aanvulling op uw dieet. Visolie die welke bruikbaar omega vetzuren bevat is verkrijgbaar als een supplement dat kan worden geconsumeerd dagelijks. Praat met uw zorgverlener voordat u dit supplement aan uw dieet. Zodra u krijgt het gaan, een bezoek aan een lokale vitamine of health food winkel om hier de verschillende soorten visolie beschikbaar en beginnen met het op een dagelijkse basis.

•  Zoek creatieve manieren om vis toe te voegen aan uw dieet. Je mag vis hekel simpelweg vanwege de manier waarop het werd voorbereid voor u in het verleden, of misschien was het de soort vis je geprobeerd dat bleek je af. Met de grote verscheidenheid aan vis beschikbaar is, kan het zijn dat je niet echt een hekel aan alle soorten vis. Zalm zou een geschikte vis zijn om te proberen, want de smaak is niet ongelooflijk sterk. In plaats van te grillen en waardoor het een main voorgerecht, probeer het toevoegen van een paar kleine stukjes van een crème op basis van pasta gerecht om te zien als je het draaglijk. Bovendien, zorg ervoor dat de zalm die je gebruikt is uitermate vers om de kans op een visachtige smaak of geur af. Met een beetje creatief koken, kan het zijn dat je niet echt een hekel aan alle soorten vis.