Hoe om te eten Gezonde Comfort Foods

Hoe om te eten Gezonde Comfort Foods

Comfort eten is een zekere manier om te ruïneren met een dieet en de stress van een plan van het gewichtsverlies ontstaat vaak een drang voor onze favoriete voedsel. Te houden van het saboteren van je dieet met troost-eten, kies gezonde opties als verlangen dat plakje vlees brood of appeltaart.

Instructies

•  Houd ongezonde snacks uit het zicht. Vermijd ongezonde troost-eten zoals chips en snoep in het huis en als je dat doet, zet ze ergens waar je niet vaak zal denken aan hen. Houd vruchten en noten uit voor een gemakkelijke toegang zodat je snack gezonde plaats.

•  Eet gezonde versies van het voedsel dat je hunkert. Iedereen heeft een andere favoriete voedsel om op terug te vallen in tijden van stress, maar vind de meest gezonde versie van dat voedsel als je het naar hunkert. Als het popcorn je wilt, eet het ongezouten en ongeboterde of met gezonde boter alternatieven. Als u wilt dat ijs, eet bevroren yoghurt of sorbet in plaats daarvan.

•  Begrijpen wat een comfort food. Romige voedingsmiddelen zijn troost-eten, dus kijk voor iets als yoghurt of melk. Warm voedingsmiddelen zijn ook geruststellend, dus opwarmen wat havermout of drinken van een kopje thee. Antioxidanten kunnen troostend zijn, dus heb wat aardbeien of een kleine hoeveelheid van donkere chocolade bedekt rozijnen.

•  Als u kunt, vervang het comfort eten met andere troost activiteiten. Trakteer uzelf op een andere manier als het kijken naar een film, een bad nemen of zelfs winkelen. Doe iets actiefs, de endorfine vrijkomt wanneer je oefent ook geruststellend.

•  Eet een evenwichtige voeding met veel voedingsstoffen. Als je vitamine of mineraal tekort uw lichaam kan reageren door het verlangen van bepaalde voedingsmiddelen, zo hunkeren naar te elimineren door het invullen van uw dieet met vitamine-rijke voedingsmiddelen of het nemen van een supplement.

Hints

  • Wees open minded over nieuwe troost-eten en gezonde alternatieven voor de oude. Je zou gewoon een nieuwe favoriete voedsel terwijl het experimenteren met natuurlijke snoepjes en gebakken in plaats van gefrituurd recepten.
  • Ook gezond eten kan worden overdreven, dus niet alleen vertrouwen op voedsel om je te troosten. Gebruik troost-eten met mate en laat je getroost worden met andere middelen.