Hoe om te eten een zure reflux dieet

Hoe om te eten een zure reflux dieet

Wat is een zure reflux dieet? Een zure reflux dieet is vooral een die voedingsmiddelen die zure reflux symptomen verergeren vermijdt.

Milde gevallen van reflux kan volledig worden geregeld met een zure reflux dieet. In meer ernstige gevallen, moet het drastisch verminderen van de symptomen.

Het wijzigen van uw dieet zal moeilijk zijn om te doen, maar dit dieet zal niet alleen verlichten GERD of zure reflux symptomen, maar ondersteunt ook de inspanningen van het gewichtsverlies en zal leiden tot een gezondere levensstijl.

Instructies

•  EAT 5-6 kleine maaltijden per dag - Een geweldige manier om uw zure reflux dieet is om een dag gewoon eet minder voedsel meer keer te starten. Dit is ook goed voor je stofwisseling !! Plannen uit voedingsmiddelen die je leuk vindt en volg de zure reflux dieet die u kunt nemen om te werken, te eten in de auto, etc. Denk tupperware en plastic zakjes voor kleine maaltijden die overal kan worden gegeten.

In restaurants vragen om een ​​to-go tas en automatisch zet weg een deel van uw voedsel te weerstaan ​​overeten en het aanwakkeren van uw zure reflux.

Het eten van kleinere maaltijden legt minder druk op de bij zure reflux spieren.

•  Vermijd cafeïne - Hoewel dit er moeilijk kan zijn voor alles wat je koffie verslaafden, het vermijden van cafeïne zal zure reflux symptomen aanzienlijk verminderen.

Een zure reflux dieet moet koffie, cafeïnehoudende thee en frisdranken en chocolade uit te sluiten.

Voor degenen die een extra impuls nodig heeft, overweeg dan het gebruik B12 vitaminen voor een veel kleinere, maar extra boost.

3 Vermijd ACIDIC Fruit & VRUCHTENSAPPEN - Zure vruchten zal maagzuur productie te verhogen en verergeren de symptomen.

Vermijd zeer zure vruchten zoals: citroenen, sinaasappels, grapefruits, ananas, zure druiven en tomaten.

Kies in plaats daarvan fruit laag in zuur, zoals aardbeien, frambozen, mango's, nectarines en kersen.

•  Vermijd vet voedsel - Wat een grote motivator om uit te snijden die verschrikkelijke vette voedingsmiddelen die zo goed smaken! Vetrijke voedingsmiddelen te verhogen zuurproductie.

Ontslaan vet voedsel voor uw zure reflux dieet en symptomen te verminderen en gewicht te verliezen.

•  Vermijd alcohol - Alcohol kan uw zure reflex of GERD symptomen verergeren. Vermijd alcohol voor de zure reflux dieet en je zult het echt vind effecten hoe je je voelt.

•  EAT een vroege avondmaal - Het eten van je laatste maaltijd 2 uur voordat je gaat liggen om te slapen zal zure reflux symptomen te verlichten.

Zure reflux aanslagen gebeuren meestal wanneer het lichaam is plat, gebruiken zachte kussens om het faillissement van uw hoofd voor minder kans op zure reflux.

Hints

  • Het vermijden van alcohol, cafeïne, vet voedsel en het eten van meer keer per week zal u een gezonder en minder pijnlijk u! Volg deze richtlijnen om het beste van uw vermogen. Besef ook, dat het lichaam van elk mens is uniek. Als je gaat om uit te geven, houden een dagboek en melden elke keer dat u uitgeven en eventuele bijwerkingen die u ervaart.
  • Sommige mensen melden ook dat pittig eten verergert zure reflux. Om extra voorzichtig te zijn, wilt u misschien kruidige voedingsmiddelen te vermijden in uw zure reflux dieet ook.