Hoe om te eten een gezonde Fast Food Ontbijt

Hoe om te eten een gezonde Fast Food Ontbijt

Fastfood kan niet typisch zijn synoniem met gezond eten, maar dat betekent niet dat je kunt uw dag niet beginnen met een voedzaam drive-through maaltijd. Het hebben van een vul- en evenwichtig ontbijt kan een positieve toon voor de rest van je dag, waar een niet-zo-gezonde maaltijd kunt u achterlaten lusteloos en hongergevoel te stellen. Fast food restaurants bieden meer dan vette gerechten. Met een beetje onderzoek en enkele kleine wijzigingen, kunt u genieten van de voordelen van een gezonde, on-the-go ontbijt.

Instructies

•  Vermijd vetrijke koekjes en croissants bij het ​​bestellen van ontbijt sandwiches. In plaats daarvan kiezen voor Engels muffins, volkoren bagels of tortilla. Spek en worst hobbel het vetgehalte, dus vasthouden aan eieren, magere kaas en ham als beleg.

•  Top fast food havermout met fruit en noten in plaats van suiker. De vezel en eiwit uit de havermout, evenals de gezonde vetten in de noten, zal voorkomen meer volledig tot lunchtijd.

•  Kies yoghurt parfaits dat vers fruit en magere yoghurt bevatten. Deze verfrissende ontbijt optie zal uw calcium en vezels inname te verhogen.

•  Wees voorzichtig met muffins, gebak en donuts. Deze gebakken producten gewoonlijk hoog in suiker en vet, en calorieën door hun omvang. Als je een muffin bestelt, vasthouden aan de vetarme opties.

•  Kijk voor gezonde kanten aan uw maaltijd. Fruit, magere melk en yoghurt zijn allemaal verantwoordelijk, gezonde keuzes.

Hints

  • U kunt kijken op de voedingswaarde-informatie voor uw favoriete fast food restaurants van tevoren. De meeste restaurants bieden deze informatie online of u kunt ook vragen om het op de locatie.