Hoe om te eten Comfort Foods met coeliakie

Hoe om te eten Comfort Foods met coeliakie

Coeliakie is een auto-immune wanordelijke veroorzaakt door de inname van gluten, en resulteert in een breed scala van symptomen en potentieel levensbedreigende ziekte. Helaas, de meerderheid van voedsel verbannen uit het levenslang glutenvrij dieet zijn wat wij zouden noemen 'troost-eten. "

Instructies

•  Erken dat het comfort voedsel dat je gebruikt om te weten en liefde tijdens koud weer maanden zijn nu een ding van het verleden. Het is van cruciaal belang om het contact met alle voedingsmiddelen die gluten bevatten, uit angst voor permanente schade aan uw gezondheid te voorkomen.

•  Aankoop troost-eten uit betrouwbare glutenvrije merken bij uw lokale health food winkel. Er zijn een verscheidenheid van kaneel broodjes, donuts, pizzabodems en bagels beschikbaar in het vriesvak, dat kan worden verwarmd en voorbereid op het moment zelf. Bijna alle glutenvrij brood en koolhydraatbronnen beter smaken indien ze in de magnetron verwarmd gedurende ten minste 30 seconden.

•  Spice up voorverpakte glutenvrije troost-eten, door het toevoegen van uw eigen speciale wendingen. In plaats van het aanvaarden van schijnbaar saai smaken, zorg ervoor om extra garnituren toe te voegen. Probeer pindakaas op uw wraps, glutenvrije roomkaas op rozijnenbrood rollen of gelei op muffins.

•  Probeer het creëren van je eigen glutenvrije recepten (als de verpakte ras niet geruststellend genoeg voor uw smaak). Naarmate de temperatuur daalt, probeer het kopen van glutenvrije bakmixen voor brownies, brood of koffie cake, en voeg extra ingrediënten om recepten voor extra smaak. Bijvoorbeeld extra handenvol chocolate chips om goederen of geplet gember snap cookies om kruidkoek gebakken kan een lange weg in het verbeteren van de smaak en textuur te gaan.

•  Gebruik extra recept vervangingen, afhankelijk van uw allergie behoeften. Als u een zuivel of caseïne allergie (naast tarwe en gluten), proberen met behulp van glutenvrij veganistisch boter en vanille sojamelk in recepten (of samen slagroom met suiker en vanille extra ijsvorming maken banketbakkers). Als gezond eten is je doel, probeer vervanging van volledige eieren en oliën met eiwitten, glutenvrije bruine rijst siroop (voor een stevige structuur), olijfolie of zelfs appelmoes.

Hints

  • Zorg ervoor dat u altijd gebruik maken van volledig schoon kookgerei en schalen, om kruisbesmetting van andere familieleden of ingrediënten in uw keuken te voorkomen.
  • Vegen van werkbladen, en overweeg de aanschaf van een nieuwe broodrooster voor bagels of broden (broedplaatsen voor kruisbesmetting).