Hoe om te doen Wet-to-Dry Dressings

Hoe om te doen Wet-to-Dry Dressings

Een nat naar droog dressing is een zwachtel techniek die gebruikt wordt bij bepaalde soorten van volledige dikte, of diep, wonden. De arts of wondverzorging specialist zal bepalen of nat naar droog verbandwisselingen nodig zijn. Sommige wonden vereisen debridement om te genezen. Debridement is de verwijdering van dood weefsel en bloed vanuit de wond. Dit kan worden bereikt door het gebruik van een geneesmiddel of droging dressings.

Instructies

Nat Dressing Change Droog

•  Voor de montage van de apparatuur die nodig is voor de dressing verandering, moet je nodig hebt om een schone werkomgeving te maken. Was uw handen met water en zeep voordat u begint. Ontsmet de tafel of het werkgebied dat u gaat gebruiken. Bij gebruik van een schaar, maak ze schoon met water en zeep en vervolgens alcohol voor gebruik. Leg een schone plastic zak in de omgeving te ontdoen van de oude dressing en andere materialen. Verzamel de apparatuur. Schrijf de datum en tijd op een stuk tape en zet apart. Was uw handen en trek schone of steriele handschoenen. Open de verpakkingen van gaasverband, de waterdichte pad, en zoutoplossing. Het aantal gaasjes of gaas strips nodig zullen afhangen van de grootte van de wond. Open de gaasjes en leg enkele in een lade. Open de fles zoutoplossing en verzadigen de gaasjes. Open een gaasje en leg deze weg in de verpakking. Bevochtig de pad met de zoutoplossing. Deze pad wordt gebruikt om de oude dressing bevochtigen indien nodig.

•  Verwijder de oude dressing wijzend op de datum en het tijdstip van de kleedkamer werd het laatst gewijzigd. Bij het verwijderen van de verpakking vanuit de wond, trekt u een rechte hoek. De verpakking kan iets vasthouden. Indien nodig, bevochtig de verpakking iets met de bevochtigde gaasje dat was gereserveerd. Gooi de verpakking en waterdichte pad in de plastic zak.

•  Inspecteer de wond een vieze geur, pus, bloeding (een kleine hoeveelheid bloed aanwezig zijn), zeer donkere of zwarte weefsel, een toename wondgrootte of diepte, of roodheid of zwelling. Dit kan een teken zijn van een infectie of dat de wond niet geneest. Informeer de arts als een van deze symptomen aanwezig zijn of als de patiënt een temperatuur van meer dan 100 Meet de wond als dat is opgegeven in de bestellingen van de arts. Gooi de handschoenen in de plastic zak.

•  Was uw handen met water en zeep. Breng een nieuw paar handschoenen. Pak de gaasjes en knijp het overtollige zoutoplossing. Begin voorzichtig verpakken van de wond. Niet over pack de wond. Wanneer de wond is verpakt, droog het gebied rond de wond met een steriel gaasje. Bedek het gebied met een waterdichte pad. Tape het waterdicht verband stevig op zijn plaats. Leg het stuk tape met de datum en tijd op de dressing. Gooi de handschoenen en andere gebruikte materialen in de plastic zak. Was het werkgebied. Was de herbruikbare apparatuur met water en zeep en alcohol. Was uw handen met water en zeep.