Hoe om te doen Weight Watchers For Free

Hoe om te doen Weight Watchers For Free

Heb je nagedacht over de toetreding tot Weight Watchers, maar maken zich zorgen over hoeveel het kost? Je kunt eigenlijk doen weight watchers thuis voor gratis, zolang je weet wat eenvoudige middelen en het creëren van een goede verantwoording voor jezelf. Leer hoe je Weight Watchers doen gratis thuis.

Instructies

•  Het eerste wat je wilt doen is het berekenen hoeveel weight watchers punten je mag elke dag. Er is een link onderaan voor hoe u uw dagelijkse weight watchers punt limiet te berekenen. Het is gebaseerd op uw lengte, gewicht en activiteitenniveau. Dit zal uw doelstelling voor hoeveel punten je dagelijks kunt eten zijn. Behalve dat krijg je 35 flex punten! U kunt gebruik maken van deze nochtans wilt u echter om meer gewicht te verliezen op de Weight Watchers te proberen om hen niet te verliezen.

•  Nu je weet hoeveel Weight Watchers punten die u kunt elke dag te eten, moet je in staat zijn om te berekenen hoeveel Weight Watchers punten zijn in het voedsel dat je eet. Er is een bron aan de onderkant van de pagina voor hoe dit te doen thuis. U kunt ook uitrekenen Weight Watchers punten met behulp van een website als webmillhouse.com dat het berekent voor u. Er zijn ook sites die lijsten van generieke weight watchers punten waarden als http://quiddity.cc/rachel/diet/wwfoods.htm hebben.

•  Voeg in Activity! Je nodig hebt om te beginnen met actief om uw gewichtsverlies met weight watchers helpen. Doel voor ongeveer 20-25 activiteit punten per week. Een goede rekenmachine is bij http://www.meganandjack.com/points_calculator.htm.

•  Maak een systeem van verantwoording voor jezelf! Een reden weight watchers is zo succesvol is omdat de mensen te wegen in elke week en leren over gewichtsverlies. Zet je eigen weight watchers club door enlisting familie en vrienden. Weeg in elke week en vier je successen. Praten over geweldige nieuwe food vondsten en recepten en strategieën aandeel. Dit zal u op koers te houden om het verliezen van gewicht en succesvol bij Weight Watchers thuis.