Hoe om te doen Squats Met een elastische Exercise Band

Hoe om te doen Squats Met een elastische Exercise Band

Elastische oefening bands zijn een geweldige manier om de waarde van vrije gewichten oefeningen een hele gym's te verpakken in een ruimte ongeveer vier vierkante centimeter in een tas of koffer. U kunt bijna elke spier te oefenen met een elastische band oefening, en de oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te leren. Bovendien, als je meer weerstand nodig hebt, verkorten van de band en je zal voelen als je je gewichten upped in seconden. In dit artikel zullen we bespreken hoe we squats doen met een elastische band oefening.

Instructies

Hoe om te doen Squats Met een elastische Exercise Band

•  Staan op de top van de band. Uw voeten moeten een beetje minder dan schouderbreedte uit elkaar te zijn, en je moet gelijke lengte van de band aan elke zijde te hebben.

•  Pak de band in beide handen. Als je niet kan rechtop staan ​​terwijl de band omgaat in je handen langs je lichaam, je een band nodig met minder weerstand.

•  Trek de band over je schouders. Dit zorgt ervoor dat je armen omhoog te krullen, zodat u de handvatten in de buurt van de toppen van je schouders te houden.

•  Buig je knieën tot ze over je tenen. Uw rug moet recht blijven.

•  Keer terug naar een staande positie. U kunt deze oefening zo vaak herhalen als je wilt. De meeste trainers raden drie sets van 10 tot 20 herhalingen. Echter, voor verhoogde spierspanning je nodig hebt om het aantal herhalingen te verhogen en voor een grotere bulk moet je de weerstand van de elastische band oefening te verhogen.

Hints

  • Als u nodig hebt om de weerstand elk uiteinde een keer rond je handen te verhogen van uw oefening band, lus. U kunt dit herhalen totdat het is zo moeilijk om de oefening te doen als u nodig heeft.
  • Raadpleeg een arts voordat u begint met een nieuwe training regime.