Hoe om te doen Natuurlijke Tanden Bleken at Home

Hoe om te doen Natuurlijke Tanden Bleken at Home

Het is gemakkelijk en effectief om de natuurlijke tanden whitening doen, en zeer goedkoop ook. Dit eHow artikel ziet u hoe u de natuurlijke tanden whitening methoden doen thuis.

Instructies

•  Doe een wekelijkse aardbei en zuiveringszout behandeling. Het appelzuur in aardbeien worden gemeld om vlekken te tillen uit de tanden, en zuiveringszout is algemeen bekend als een stuwende kracht bij het reinigen van het tandglazuur. Om ze te combineren voor natuurlijke tanden bleken, mash een rijpe aardbei tot loopneus, meng in ongeveer een halve theelepel bakpoeder. Breng aan op de tanden met een Q-tip of zeer zachte tandenborstel, laat het op de tanden blijven gedurende vijf minuten, dan borstel tanden zoals gewoonlijk. Hoewel verse aardbeien zijn alleen beschikbaar in de zomer, tassen van diepvriesproducten zijn het hele jaar verkrijgbaar.

•  Chew xylitol gom. Xylitol is een zoetstof afkomstig van natuurlijke bronnen nu gemeld aan tandbederf te stoppen. Het is niet een natuurlijke tanden whitening-agent per se. Maar we zijn op zoek naar natuurlijke tanden bleken, toch? Speeksel bevat in feite componenten die tanden van wordt verkleurd en van het krijgen holten en kauwgom houdt het speeksel gaan. U kunt nog meer natuurlijke tanden bleken dan niet krijgen van je eigen lichaam. Het gebruik van xylitol is gewoon een manier om ervoor te zorgen dat je niet te doen je tanden schade in het proces van het krijgen van wittere tanden.

•  Maak en gebruik een waterstofperoxide natuurlijke tanden whitening mondwater. Waterstofperoxide is een natuurlijke stof die voorkomt in de natuur (inclusief honing) en in het menselijk lichaam. Het is ook gebruikt in commerciële tanden whitening producten. Maar tandartsen zeggen als ze niet goed verdund, kan het weefsel verandering veroorzaken. Dus meng 3% waterstofperoxide half en half met water, en spoel in een schone mond voor ongeveer een halve minuut. Spoel daarna tanden te poetsen zoals gewoonlijk. U kunt pre-mix je mondwater voor het gemak, en een daling van kruidnagel essentiële olie helpt de adem te verfrissen en het verbeteren van de smaak.

Hints

  • Net als commerciële tanden whitening systemen, natuurlijke tanden whitening is cumulatief en bleekt tanden na verloop van tijd.
  • Gebruik zuiveringszout, niet bakpoeder!
  • Dit artikel is niet diagnosticeren, behandelen of genezen van de ziekte, en is geen vervanging voor uw arts of tandarts. Auteur wijst aansprakelijkheid af en biedt artikel voor educatieve doeleinden. Ouders zijn verantwoordelijk voor alle activiteiten met betrekking tot hun kinderen. Artikelen auteur zijn geregistreerd bij het nationale bureau auteursrecht en beschermd met Copyscape