Hoe om te doen Meer Pushups

Heeft afgezwakt lichaam belangrijk voor veel mensen. Een gebied dat veel mensen speciaal willen toon is hun armen. Een manier om je armen toon en het verhogen van uw bovenlichaam kracht is door het doen van push-ups. Sommige mensen are not € ™ t in staat zijn om veel push-ups te doen op een moment, maar er zijn manieren om uw sterkte te verhogen en geleidelijk verhogen van de hoeveelheid push-ups die je kunt doen.

Instructies

Hoe om te doen Meer Pushups

•  Weet u hoe u een goede push-up te doen. Liggen op de vloer met je borst naar beneden en je handen level met je schouders. Handpalmen moet naar beneden zijn gericht of zo u wilt, kunt u zelf overeind op je vuisten. Je voeten moeten bij elkaar te zijn met je tenen verscholen onder je voeten en je hebt je kin de grond raken. Zorg ervoor dat je rug recht te houden. Push up met je armen. Zoals je push-up je armen moet strekken. Dan verlaag je lichaam totdat je borst de grond raakt en herhaal het proces. Beginners zouden moeten laten vallen op hun knieën en steekt hun voeten bij de enkels. Je zal nog steeds werken uit je armen.

•  Tel het aantal push-ups youâ € ™ re kunnen doen op een gegeven moment. Het breken van je push-ups in sets zou nuttig kunnen zijn voor jou.

•  Stel een doel te verhogen met een bepaald aantal push-ups in de komende week. Als youâ € ™ re in staat om vijf meer push-ups per dag toe te voegen aan uw set, tegen het einde van de week zul je zijn gestegen met vijfendertig push-ups als je push-ups per dag.

•  Gebruik push-up bars als het doen van push-ups kwaad uw polsen. Ze hebben een anti-slip grip en ze helpen om extra druk af van uw pols te verlichten zonder dat de effectiviteit van uw push-ups te minimaliseren.

•  Til gewichten om u te helpen uw bovenlichaam sterkte te verhogen. Het hebben van goede bovenlichaam kracht is een van de essentiële elementen in het doen van push-ups. Geleidelijk verhogen van het gewicht van uw liften. U zult merken dat dit is nuttig bij het verhogen van het aantal push-ups youâ € ™ re kunnen doen.

•  Geef je spieren de tijd om te rusten. Ita € ™ s normaal dat je armen moe uit te oefenen te krijgen en alle spieren hebben tijd nodig om te rusten. Net dona € ™ t laat dit rusten stop je uit te oefenen. Ita € ™ s makkelijk op te geven als je het gevoel alsof er iets is pijnlijk of te moeilijk om te doen. Je armen kunnen pijnlijk voor de eerste paar dagen maar zodra youâ € ™ re doen push-ups op een regelmatige basis, wonâ ze € ™ t niet meer pijnlijk zijn.

•  Zorg ervoor dat youâ € ™ re eten van een uitgebalanceerd dieet. Goede voeding gaat hand in hand met de oefening. Zorg ervoor dat youâ € ™ re krijgen van voldoende eiwit. Vlees, eieren, vis, rode bonen, en eiwit bars zijn allemaal goede bronnen van eiwitten. Een combinatie van de juiste voeding en het plakken aan uw oefening routine zal u helpen om uw bovenlichaam kracht die u zal toelaten om het aantal push-ups die je kunt doen toenemen verhogen.

Hints

  • Het kan nuttig zijn om uit te werken met een partner of zelfs een personal trainer die je kan begeleiden langs de weg. Uit te werken met een partner is ook goed omdat youâ € ™ iemand om je te motiveren om door te gaan als je ooit het gevoel dat het opgeven ll hebben.
  • Zodra youâ € ™ re comfortabele push-ups doen, youâ € ™ ll in staat zijn om technieken schakelaar omhoog om het meeste uit elke push-up. Naarmate je verder komt, kunt u gewicht toevoegen aan je rug om je weerstand te verhogen en de push-ups moeilijker te doen.
  • Controleer altijd met uw arts voordat u begint met een oefening routine.