Hoe om te doen Candle Meditaties

Hoe om te doen Candle Meditaties

Meditatie is een praktijk die in gebruik is geweest voor duizenden jaren. Meditatie probeert om een ​​persoon naar een hoge staat van bewustzijn, een ontspannen lichaam en geest, of gewoon lagere niveaus van stress te bereiken. Het kan vaak moeilijk zijn voor een persoon om deze toestand te bereiken, vooral als ze nieuw zijn om te mediteren. De kaars meditatie, waarbij het visuele van de vlam van een kaars, zowel echte en ingebeelde, wordt gebruikt om de steun te helpen bij de poging om de voordelen van meditatie te krijgen is een geweldige techniek voor zowel beginners als ervaren personen.

Instructies

Hoe om te doen Candle Meditatie

•  Seclude jezelf in een rustige, donkere kamer.

•  Licht de lont van een kaars, en plaats de brandende kaars voor je.

•  Stel dat de mediterende positie waarmee u het meest comfortabel. Zie onderstaande tips voor suggereerde meditatie positie.

•  Bekijk de vlam als het brandt en danst voor je. Focus al je gedachten en energie op het observeren van de vlam, terwijl uw lichaam te ontspannen. Als gedachten komen in je geest, te passeren door je hoofd, zonder te forceren, en terug te keren naar de vlam.

•  Sluit je ogen en visualiseer De kaarsvlam. Voorstellen dat het bewegende en pulserende als u doorgaat met gedachten uit je geest te verwijderen, en stress uit je lichaam.

Hints

  • De meest frequent stelde positie gaat kruisen van je benen (met de zijkanten van je voeten op de tegenovergestelde dij, als u dit kunt doen zonder te veel pijn), het plaatsen van beide handen net boven je knieën, met de vingertoppen van uw eerste paar vingers aan te raken de punt van dat de hand duim. Uw rug moet ook zo recht mogelijk zijn, en je hoofd moet recht vooruit worden geconfronteerd.
  • Zoals u zult uw ogen dicht, en zal waarschijnlijk alleen te zijn, tijdens deze meditatie ervoor zorgen om de brandende kaars op een vlakke ondergrond, op een betrouwbare kaarshouder naar de mogelijkheid van een brand te voorkomen.
  • De hoeveelheid tijd die je besteedt aan het kijken naar de vlam, versus visualiseren, is geheel aan jou. U kunt zelfs besluiten om de vlam te kijken de hele tijd, of ga heen en weer tussen het kijken en visualiseren.