Hoe om te controleren voor anemie met een Gouden Ring

Hoe om te controleren voor anemie met een Gouden Ring

Anemie wordt gewoonlijk beschreven als een ijzertekort, hoewel het ook kan worden veroorzaakt door een gebrek aan hemoglobine in het bloed. De hemoglobine vervoert zuurstof naar weefsels in het hele lichaam, daarom is het noodzakelijk dat bloedarmoede wordt behandeld, vooral als je ervaart extreme lichaam vermoeidheid of je huid te zien zijn bleker dan normaal. Hoewel het geenszins een officiële test voor bloedarmoede, zal een gouden ring test die u laten zien of u kan bloedarmoede zijn gebaseerd op de reactie die je krijgt van de gouden ring tegen uw huid. Echter, deze test niet garanderen dat u wel of geen bloedarmoede hebben, en het is altijd het beste om uw arts de resultaten die je krijgt van de gouden ring test voor een bloedonderzoek niet uit.

Instructies

•  Was een gouden ring grondig met water en zeep om zich te ontdoen van eventuele resten.

•  Wrijf de ring vanaf de bovenkant van je wang aan de onderkant van je rechterwang voor 30 seconden. Vergelijk uw linker wang aan uw rechterwang in de spiegel.

•  Realiseer je als je een dunne, zwarte lijn op je rechterwang dat u bloedarmoede kunnen opmerken.

•  Plaats uw rechterhand op een vlakke ondergrond met de handpalm naar boven. De balans van de gouden ring op de top van je pols gedurende tien minuten.

•  Til de ring en kijk of een zwarte cirkel is verschenen op uw huid. Als je een zwarte cirkel, kon je bloedarmoede. Of u bloedarmoede hebt, moet je nog steeds een arts om zeker te zijn, als een gevoelige huid een reactie op goud kunnen hebben, en mensen met bloedarmoede niet altijd de resultaten van deze test laten zien.

Hints

  • Het krijgen van een zwarte lijn op je huid na het goud bloedarmoede test niet per se betekenen dat je bloedarmoede hebt - neem tests bij het kantoor van uw arts om helemaal zeker te zijn. Zorg ervoor dat de ring die je draagt ​​is niet verguld, als de metalen onder de goudlaag een reactie op het even welk type van de huid kan veroorzaken.