Hoe om te controleren op hartproblemen

Als u denkt dat u problemen ondervindt met je hart moet je ze serieus te nemen en te zien een arts zo snel mogelijk. Echter, er zijn methoden die u kunt gebruiken op uw eigen om te controleren op terugkerende hartproblemen. Het uitvoeren van de volgende stappen uit wanneer u het gevoel hart pijn van welke aard kan nuttig zijn om te doen voordat het zien van de dokter. Een arts zal haar eigen set van tests, maar u kunt de arts die u zelf getest op verschillende hart-en vaatziekten symptomen zoals duizeligheid of misselijkheid vertellen.

Instructies

•  Beweeg je linkerarm omhoog en let op als er een pijn als je hem beweegt. Een teken dat je een hartaanval zou hebben gehad zou kunnen zijn als je het gevoel dat de pijn zich naar je nek als je je arm beweegt. Andere symptomen op te merken onder meer pijn op de borst, zwakte, duizeligheid en misselijkheid. Soms zijn er geen duidelijke tekenen als het gaat om hartproblemen dus altijd voor zorgen dat een jaarlijkse check-up met een arts, vooral als hart-en vaatziekten loopt in je gezin.

•  Zie een arts en een van de eerste proeven die hij waarschijnlijk zal optreden is een typisch lichamelijk onderzoek. De arts zal ook regelmatig uw medische geschiedenis die een belangrijke oorzaak of als hartproblemen zijn erfelijk in uw familie te vinden.

•  Heb je al een elektrocardiogram (ECG) uitgevoerd, die de elektrische activiteit van uw hart zal meten. Deze test zal ervoor zorgen dat je hart op de juiste pompt. Echocardiografie is een andere test die kan uitgevoerd dat de beweging, de grootte en vorm van uw hart met behulp van geluidsgolven bestudeert.

•  Hebben een nucleaire scan uitgevoerd om erachter te komen hoe je hart spieren te interageren met de doorbloeding van je hart. Om een ​​nucleaire scan te doen, wordt radioactief materiaal ingespoten in de ader en de arts bepaalt hoeveel van het materiaal werd in beslag genomen door de hartspier.

•  Heeft u een coronaire angiografie-test uitgevoerd, waarbij een dunne buis is plaats via uw slagader van uw arm om je hart uit te vinden waar de bloedstroom wordt geblokkeerd of vertraagd in je lichaam. Fluïdum wordt geschoten door de buis en een röntgenfoto wordt genomen om verstopping in de bloedstroom te bepalen.