Hoe om te buigen Glass Tubing

Glazen buizen zijn te vinden in alles van neonreclame aan laboratoria, en ze komen in verschillende maten. Soms moet je de slang moet een speciale bocht voor uw toepassing hebben. Met kleinere diameter buizen, kunt u het buigen van jezelf door het opwarmen van de glazen buizen op het buigpunt. Dit gaat gepaard met een beetje techniek te kunnen doen en je kan een deel van de metalen buizen in het proces knikken, maar met wat oefening zal je in staat zijn om glazen buizen te buigen in een mum van tijd.

Instructies

•  Schakel het laboratorium brander en instellen op een matig vuur. Doe de handschoenen.

•  Houd de glazen buizen tussen je handen. Houd de slang over de brander, plaatsen het midden van de warmte in het midden van het gebied waar de bocht nodig. Draai de buis heen en weer in handen om de warmte gelijkmatig naar alle kanten van de buis. Werk het glas over het vuur tot het glas krijgt zacht.

•  Neem de glazen buizen van het vuur en houd deze op zijn plaats voor een paar seconden, zodat de warmte om door de gehele buis.

•  Snel til de zijkanten van de buis om een bocht in het midden vormen. Houd het glas buis in je handen en laat de warmte af te voeren.

Hints

  • Als u nodig hebt om een ​​meer complexe bocht vormen, een optie is om een ​​stalen cilinder nabijgelegen hebben, zoals een stuk slang. Trek het glas tegen de slang terwijl het heet is te laten de slang te voldoen aan een boog op de cilinder.