Hoe om te beschrijven de filosofie van Nursing Leadership

Hoe om te beschrijven de filosofie van Nursing Leadership

Verpleegkundig beleid en procedures vormen een essentieel onderdeel van de gezondheidszorg. Patiënten meer tijd doorbrengen met verpleegkundigen dan ze doen met de artsen of beheerder van een bepaalde instelling. Verpleegkundigen vertegenwoordigen de instelling in een concreet en praktisch niveau. Het primaire doel van een Nursing Leadership Filosofie Verklaring is om een ​​duidelijke en ondubbelzinnige beschrijving van het beleid van de verpleging en omgeving presenteren op een bepaalde instelling voor gezondheidszorg of het ziekenhuis.

Instructies

•  Schrijf een one-paragraaf samenvatting die de essentiële elementen van de verpleging programma en leiderschap beleid inkapselt. Start de paragraaf met een één tot twee zin beschrijving van de verpleging programma. Geef specifieke bijzonderheden voor zaken zoals inzet voor patiënten en families, het model van de zorg, het uitleggen van de communicatieve en coöperatieve interactie tussen verpleegkundigen en artsen, het verplegend personeel en verpleegkundigen en verzorgenden; en het beleid met betrekking tot aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid.

•  Beschrijf de visie van het verpleegkundig omgeving bij uw zorgverzekeraar voorziening of ziekenhuis in een of twee alinea's. Beschrijf hoe het verpleeghuis omgeving draagt ​​bij aan het grotere geheel van de gezondheidszorg faciliteit of het ziekenhuis, de staat waarin de inrichting is gelegen en de inzet voor de American Nurses Association (ANA) Code of Ethics. De Code of Ethics dient als een ethische richtlijn voor consistente ethisch gedrag in het verpleegkundig beroep.

•  Vraag verschillende mensen aan de gezondheidszorg faciliteit of het ziekenhuis om het document nagelezen. De lezers moeten omvatten verpleegkundigen, artsen en beheerders die bekend zijn met het beleid van de verpleging en doelen van uw instelling. Vraag voor kritiek en suggesties. Maak de noodzakelijke verbeteringen en aanpassingen aan het document.