Hoe om te bepalen Wat zijn de oorzaken Enkels aan Swell

Hoe om te bepalen Wat zijn de oorzaken Enkels aan Swell

Wat zijn de oorzaken enkels zwellen? Niet alleen is deze voorwaarde onaantrekkelijk is heel ongemakkelijk en soms slopende. Elk gewricht in de voet is het belangrijk om te wandelen, hardlopen, en staande. Elke knik in de keten kan echt dingen uitgesteld ballance. Als u het probleem hebt en vraag me af wat de oorzaak van de enkels te zwellen, kan het zeer belangrijk voor uw mobiliteit.

Instructies

•  Denk na over uw recente gebruik. Typisch, wat de oorzaak enkels zwellen begint met een blessure. Struikelen tijdens het lopen om te werken, of zelfs dalende mis tijdens het spelen van basketbal zijn allemaal goede voorbeelden.

•  Denk aan je hobby's of werk en de gezamenlijke repetitie gebruikt tijdens hen. Wat zijn de oorzaken enkels zwellen? Soms overmatig gebruik die de pezen ballon en pijn.

•  Kijk naar je schoenen. Zijn ze vooral oude en losse? Zijn ze nieuw of een beetje krap? Elk van deze opties is een boosdoener voor wat de oorzaak van de enkels te zwellen.

•  Controleer uw bloeddruk of ga naar uw arts, zodat ze dat kunnen doen. Soms zijn hart-en vaatziekten of problemen met de bloedsomloop bepaalt wat de oorzaak van de enkels te zwellen.

Hints

  • Andere gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken enkels te zwellen. Zorg ervoor dat u uw arts laten weten als u dit probleem vaak.