Hoe om te bepalen Waarom wordt mijn Staartbeen Hurt

Hoe om te bepalen Waarom wordt mijn Staartbeen Hurt

Waarom doet mijn stuitje pijn? De klinische term voor deze aandoening heet Coccydynie. Vele malen de pijn geleidelijk erger in de tijd. Zitten verergert het probleem, soms tot het punt van veel ongemak. Er zijn veel verschillende manieren om de vraag te beantwoorden: 'Waarom doet mijn stuitje pijn? ".

Instructies

•  Controleer of er een uitslag rond de romp. Hoewel ongebruikelijk, soms vragen mensen zich af waarom doet mijn stuitje pijn doen, alleen om uit te vinden hebben ze gordelroos.

•  Beschouw recente valpartijen of auto-ongelukken. Soms is er een vertraging reactie voordat mensen vragen waarom doet mijn stuitje pijn. Fracturen zijn vaak de boosdoener.

•  Let op andere delen van uw lichaam. Heb je het gevoel tintelingen of scherpe pijn onderaan uw benen? Mensen vragen zich af: "Waarom doet mijn stuitje pijn?" en wat uit te vinden het is gewoon de illusie van pijn als gevolg van ischias. Zwangere vrouwen vaak ervaren dit soort pijn.

•  Neem de temperatuur te controleren op koorts en kijken naar de basis van de wervelkolom om te bepalen waarom doet mijn stuitje pijn. Als het rood en gezwollen, kan het een infectie van Pilonidal cysten zijn.

Hints

  • Sommige vrouwen hebben een tijdelijke stuitje pijn na de bevalling vaginaal. Dit betekent verdwijnen tijd.