Hoe om te bepalen My Next Periode

Hoe om te bepalen My Next Periode

Uw menstruatie is een natuurlijke lichaamsfuncties die optreedt in het lichaam van een vrouw. Het komt voor op een regelmatige cyclus die ongeveer twee weken begint voor je menstruatie, wanneer de dikke bekleding van de baarmoeder begint te gaan van je lichaam, als je ei is onbevrucht. Het resultaat is een dikke, bloedige stroom die je lichaam verlaat via je vagina. U kunt een aantal symptomen verwachten tijdens deze periode, met inbegrip van krampen, een verhoging van uw lichaamstemperatuur en het vrijkomen van bloed. U kunt uw periodes in kaart en weten wanneer deze symptomen verwachten.

Instructies

•  Houd een kalender op een veilige plaats en gebruik deze om je menstruatie in kaart te brengen. Markeer wanneer je menstruatie begint en hoeveel dagen het duurt. Doe dit voor een paar maanden, totdat je genoeg informatie over je menstruatie cyclus. Vergeet niet dat het lichaam van elke vrouw is anders en je menstruatie cyclus is uniek voor uw lichaam. Bijvoorbeeld, de gemiddelde tijd tussen de eerste dag van een periode tot de eerste dag van een periode van 28 dagen, maar dit kan variëren van 21 dagen tot 35 dagen. Ook de gemiddelde duur van een periode van drie tot vijf dagen, maar dit kan variëren van twee tot zeven dagen.

•  Schrijf uw gemiddelde lengte tussen de periodes en de gemiddelde duur van uw op uw kalender. Vanaf de eerste dag van je laatste menstruatie, telt een aantal dagen op uw kalender gelijk aan de gemiddelde lengte tussen de perioden. Markeer deze dag in uw agenda als de dag kun je verwachten dat je je volgende menstruatie begint.

•  Begin bij de eerste dag van je volgende menstruatie en telt een aantal dagen dat gelijk is aan de gemiddelde lengte van je menstruatie. Maak een ander merk op uw kalender op deze dag om de dag te markeren wanneer u kunt verwachten voor uw periode tot het einde.

•  Maak een ander merk op uw kalender wanneer je menstruatie begint eigenlijk en een ander wanneer je volgende periode daadwerkelijk eindigt. Herhaal het proces en uw volgende periode te voorspellen. Update uw agenda regelmatig en houdt de informatie actueel. Maak aanvullende aantekeningen over eventuele onregelmatigheden die u opmerken, zoals extra pijn, een verhoging van uw bloedstroom of zelfs het ontbreken van een periode. Neem je agenda met u naar uw volgende gynaecologische benoeming en toon het aan uw arts.

Hints

  • Als u merkt ernstige schommelingen in je menstruatie, raadpleeg dan uw gynaecoloog meteen.
  • Het ontbreken van een termijn kan een symptoom van vele dingen, met inbegrip van de zwangerschap, extreem gewichtsverlies, overmatige lichaamsbeweging, eetstoornissen, stress en andere medische aandoeningen.