Hoe om te bepalen Basal Metabolic Rate

Hoe om te bepalen Basal Metabolic Rate

Als u overweegt om het verliezen van gewicht en houden het uit, moet u weten uw basaal metabolisme. Uw basaal metabolisme (BMR) is de snelheid waarmee je lichaam calorieën verbrandt. Het is goed ogenschijnlijk voor 50 tot 75 procent van je dagelijkse calorie-uitgaven. Weten wat het is een goed startpunt voor een gewichtsverlies management systeem. Lees verder om te leren hoe je basaal metabolisme te bepalen.

Instructies

•  Weeg jezelf. Begin met uw huidige lichaamsgewicht. Je bent misschien geneigd om vals te spelen op dit nummer, maar dat niet doen. Met behulp van nauwkeurige informatie profiteert u op de lange termijn.

•  Meet hoe lang je zijn in je kous voeten.

•  Bepaal uw activiteit niveau. Op een schaal van sedentaire zeer actief, bepalen waar het ligt.

•  Ken uw leeftijd. Als je hebt gelogen over je leeftijd al jaren, nu is het tijd om echt te krijgen.

•  Bereken uw BMR. U kunt gebruik maken van de formule van het toevoegen van uw gewicht maal 4.4 om uw lengte in centimeters keer 4.7 en de som te nemen van dat nummer. Vermenigvuldig dan het door uw leeftijd in jaren maal 4,7, dan is dat aftrekken antwoord van uw gewicht en leeftijd, en voeg dan 655. Of, zoeken naar een basilicum stofwisseling calculator op het internet, en steek de stekker in je nummers.

Hints

  • Weten uw BMR is slechts één stap in het verliezen van gewicht. Dagelijkse lichaamsbeweging en goede eten en het drinken van voldoende hoeveelheden water zijn allemaal onderdeel van een aanhoudende gewichtsverlies plan.
  • De BMR formule werkt niet voor alle lichaamstypes. Als je zeer gespierde of zwanger bijvoorbeeld de bovenstaande formule geen nauwkeurige getallen.