Hoe om te achterhalen wat Triggers Manic Attacks

Hoe om te achterhalen wat Triggers Manic Attacks

Alles gaat goed, toen plotseling dat verschrikkelijk, overweldigende paniek sets in. Het is niet ongewoon voor mensen om een ​​manische aanval lijden en het is zeker niet aangenaam. Om te voorkomen dat ze in de toekomst, kunt u uitzoeken wat manische aanvallen met veel toewijding en een paar stappen triggers.

Instructies

•  Houd een dagboek of items toe te voegen aan uw zak kalender. Een lijst van uw activiteiten, stemmingen en plaatsen die je die dag gaat. Wanneer een aanval raakt, kunt u bekijken de dagen direct voorafgaand aan het.

•  Houd een logboek bij van uw dagelijkse voeding. Ja, dit klinkt misschien vervelend, maar het is ook erg handig als bepaalde voedingsmiddelen doen rare dingen met je.

•  Let op eventuele nieuwe, verschillende medicijnen die u hebt verbruikt. Een remedie die werkt voor de meeste kan dire bijwerkingen bij anderen.

•  Kijk uit voor de tandarts bezoeken en andere plekken waar je kan anesthesie krijgen. Rustgevend als het lijkt, kan het je geest frazzle.

•  Noteer alle situaties die je nerveus, boos of anderszins brengen van een melange van andere emoties. Misschien heb je slecht nieuws op de baan, liep in een boze ex of je geheugen werd veroorzaakt door iets dat je denken aan een slechte ervaring.

Hints

  • Ook bijzondere aandacht schenken aan uw gedrag. Als je begint acting out, zoals het kopen, eten of drinken te veel, weet dat er iets dwars zit en een manische aanval kan binnenkort op de weg.