Hoe om te achterhalen of fenolen die leidt gedrag van je kind

Fenolen zijn een chemische of woning in voedingsmiddelen die leiden gist te groeien in het lichaam en kan dramatische gevolgen kindertijd gedrag. Hyperactiviteit en onverwachte slaperigheid komen vaak voor. Door het elimineren van bepaalde voedingsmiddelen voor een minimum van zes weken kan het verschil vertellen en helpen uw kind te voorkomen huidallergie testen. Gebruik de volgende richtlijnen om te bepalen is uw kind kan een fenol gevoeligheid voor allergie voor gluten hebben. Slechts een paar eenvoudige dieet veranderingen kunnen een intens effect op het gedrag van uw kind en het algemeen gevoel van welzijn.

Instructies

Hoe om te achterhalen of fenolen die leidt gedrag van je kind

•  Evalueer uw kind door het stellen van de volgende vragen:

Heeft uw kind een opgezwollen buik, vooral na het eten?
Heeft uw kind besteden veel tijd in de badkamer?
Hebben ze klagen van "jeukende" of last binnenkant?
Krijgen ze slaperig na het eten van pizza of pasta?
Hebben ze hyper krijgen na het eten van rozijnen, appels of druiven?
Hebben ze hunkeren crackers en koekjes meer dan normaal?

•  Elimineer die levensmiddelen gedurende minimaal zes weken. Je kunt niet eens een keer vals te spelen of moet je helemaal opnieuw beginnen. Het lijkt misschien een lange tijd, maar er zijn tal van lekkere substituten en je gaat doen een grote dienst voor de gezondheid van uw kind.

•  Vervang de gewraakte voedingsmiddelen met glutenvrij brood verkrijgbaar bij reformwinkels en vaker op de reguliere supermarkten. Lees etiketten voor gluten. In plaats van de gebruikelijke snacks proberen wortelen en pindakaas, snaps en string kaas, blokjes kalkoen en kaas kruimels en vruchten te produceren die niet gist op in het systeem. Vermijd rozijnen, appels en druiven.

•  Onthoud dit: als je kind hunkert het, knip het uit! Dat kan een zeker teken van een allergie die het gedrag en de algehele gevoel van welzijn kan bewerkstelligen zijn. Vergeet ook niet te houden aan de zes weken proefperiode voor echte resultaten.

•  De extra inspanning van uw kant om het dieet van uw kind nauwlettend te volgen kan een groot effect op het gedrag hebben. Allergie en gist producerende voedingsmiddelen kan leiden tot gedrag verkeerd gediagnosticeerd als ADHD en coeliakie.

•  Onderzoek sites als www.GFCFdiets.com voor steungroepen en aanvullende informatie over dit onderwerp.