Hoe om tanden witter Zonder producten

Hoe om tanden witter Zonder producten

Weinig dingen overbrengen jeugd en gezondheid meer dan een mooie, witte glimlach. Hoewel er producten op de markt om u te helpen wittere tanden te herwinnen, er zijn manieren waarop u kunt ze witter lijken dat niet kost je een ding. Probeer deze tips om je tanden witter zonder producten.

Instructies

•  Blijf uit de buurt van dranken die uw tanden vlekken, zoals cola en rode wijn. U kunt ook hun tanden vlekken eigenschappen verminderen door nippen deze dranken door een rietje.

•  Drink veel water, minstens 8 glazen per dag. Niet alleen is dit goed voor je gezondheid in het algemeen, maar het zal u te houden van het drinken van andere dingen die je tanden kunnen bevlekken.

•  Eet voedsel dat natuurlijke tanden schoonmakers, zoals appels en selderij zijn. Sommige voedingsmiddelen, zoals broccoli en spinazie, het creëren van een beschermende laag op je tanden die hen helpt witter blijven.

•  Verbeter de witheid van je tanden door middel van contrasterende kleuren. De juiste kleur shirt voor je kleurplaat, een mooi kleurtje verkregen via zelfbruiners of een donker rode lippenstift hebben allemaal de mogelijkheid om je tanden witter lijken in contrast.

•  Blijf weg van tabaksproducten, die uw tanden vlekken in aanvulling op de andere negatieve bijwerkingen van tabak.

•  De praktijk een goede mondhygiëne in het algemeen. Poets minstens tweemaal per dag om tandsteen en plaque te verwijderen, en zie uw tandarts voor een regelmatige check-ups twee keer per jaar. Het houden van uw tanden en tandvlees gezond zal een lange weg in je tanden bleken zonder producten te gaan.