Hoe om tanden witter Before & After Kunstgebitten

Hoe om tanden witter Before & After Kunstgebitten

Kijkend in de spiegel of op foto's van zichzelf, veel mensen willen vaak hun glimlach keek witter. Verschillende factoren kunnen leiden tot de tanden te kijken verkleurd: slechte mondhygiëne, genetica, het drinken van donker gekleurde dranken, roken en het eten van bepaalde soorten voedsel. U kunt proberen verschillende methoden om uw tanden witter te kijken. Mensen met een kunstgebit kan ook last hebben van verkleuring. Grotendeels dezelfde opties beschikbaar voor prothese-dragers, maar ze kunnen ook verdere stappen.

Instructies

Whitening Strategies

•  Bush uw tanden met een whitening tandpasta. Er zijn verschillende merken beschikbaar die beweren dat ze geleidelijk witter uw tanden in de tijd. Zorg ervoor dat u uw tanden poetst elke dag.

•  Breng een tand whitening kit of strips om je tanden. Deze zijn verkrijgbaar bij de meeste supermarkten en drogisterijen. Selecteer een methode en merk dat je denkt dat het beste zou werken voor u, en volg de aanwijzingen op de verpakking.

•  Probeer een huis remedie om tanden witter. Crush een aardbei, die appelzuur bevat, en meng het met wat zuiveringszout tot de ingrediënten bij elkaar worden gemengd. Doe een beetje tandpasta op je borstel en doopt het in het mengsel. Poets je tanden voor ongeveer vijf minuten, spoel dan uw mond echt goed. Voer de procedure slechts een keer per week.

Kunstgebit Whitener

•  Koop een ultrasone kunstgebit reiniger. Veel merken zijn online beschikbaar; Raadpleeg uw tandarts en vind een merk dat voor u zal werken. Met behulp van dit apparaat elke nacht zal helpen bij het verwijderen van vlekken en geurtjes van uw kunstgebit.

•  Selecteer een kunstgebit reiniger die adverteert Verbeterde whitening voor het weken uw kunstgebit. Sommige-kunstgebit reinigingstabletten helpen witter gebit, terwijl ze genieten van een nacht.

•  Koop een tandenborstel speciaal ontworpen voor kunstgebitten. -Prothese reinigen tandenborstels hebben een tweede, kleinere borstelkop die gemakkelijker opstaat in spleten het kunstgebit '. Dagelijks poetsen met een whitening tandpasta zal, na verloop van tijd, langzaam witter het kunstgebit.

Hints

  • Praat met uw tandarts voordat u begint met een whitening regime.
  • Praktijk een goede mondhygiëne gewoonten en vermijd voedingsmiddelen die je tanden zal vlekken, zoals wijn, koffie en bessen, om verkleuring te voorkomen.
  • Whitening methodes kan je glazuur beschadigen, waardoor je tanden gevoeliger en vatbaarder voor gaatjes. Gebruik nooit een whitening product vaker dan de instructies raden.