Hoe om succes te meten Tijdens Weight Loss

Wanneer je probeert om gewicht te verliezen, is het belangrijk om het succes van het gewichtsverlies te meten. Dit zorgt ervoor dat u voldoet aan uw doelstellingen en zal u ook inspireren om door te gaan. Kies ervoor om te kijken naar gewichtsverlies successen vanuit verschillende hoeken. Als u kiest slechts een, zoals het nummer op de schaal, zult u niet het hele plaatje zien. Vergeet niet dat veel kleine verwezenlijkingen in gewichtsverlies toe te voegen tot een gezonder je. Hoe meer je weet over waar je staat, hoe makkelijker het is om te houden van een programma van het gewichtsverlies.

Instructies

•  Stel doelen om uw succes te meten. Het is belangrijk om te begrijpen waar je begint en waar je naar toe wilt. Maak één grote gewichtsverlies doel en een aantal andere kleinere. Bijvoorbeeld, als je wilt om £ 50 totale verliezen, doelen stellen tot 10 kilo te verliezen langs de weg. Niet alleen na te denken over gewichtsverlies in termen van ponden. U kunt ook doelen te stellen om te passen in een bepaalde grootte, verliest centimeter van je taille of het verbeteren van uw lichamelijke conditie.

•  Gebruik een weegschaal om je gewicht te controleren. De schaal is waarschijnlijk de meest voorkomende manier om gewicht te verliezen succes te zien. Eenmaal per week, op de weegschaal om te kijken of je gewicht is gedaald. Probeer niet te teleurgesteld zijn als je niet veel verandering te zien. Als je spiergroei tegelijkertijd vet verliezen kan het uw gewicht niet bewegen.

•  Neem uw ​​lichaam metingen op een wekelijkse basis. Lichaamsmaten kan je laten zien een gewichtsverlies die niet is komen opdagen op de schaal. Op zijn minst, neem metingen van uw borst, taille en heupen. Misschien wilt u de armen en dijen en te meten.

•  Controleer uw lichaamsvet percentages voor verbetering. Uw lichaamsvet-monitor laat zien welk percentage van je lichaam vet is. Geavanceerde weegschaal zal je lichaam vet te meten in aanvulling op uw gewicht, maar je kunt ook lichaamsvet met remklauwen meten. Kantoor Een arts heeft soms meer geavanceerde manieren van meten van lichaamsvet, maar het is niet nodig om naar de dokter om lichaamsvet regelmatig te controleren.

•  Voel het verschil in je kleren. Zoals je gewicht te verliezen, zal een van de meest veelzeggende tekenen anders dat je kleren passen zijn. U kunt uw succes in het verliezen van gewicht door op te merken hoe je kleding losser gewoon zien.

•  Probeer moeilijker activiteiten doen. Wanneer u uw lichamelijke activiteit te verhogen om gewicht te verliezen, beter in fysieke activiteiten word je. Daag jezelf uit om te zien of u wekelijks kan verbeteren. Houd een oefening tijdschrift en probeer je eigen breken "records." Merk op hoe het gewichtsverlies maakt fysieke activiteiten makkelijker.