Hoe om stress Met Chinese Geneeskunde Ontlast

Hoe om stress Met Chinese Geneeskunde Ontlast

De westerse wereld is het voorschrijven van medicatie voor stress, depressie en ongemak voor jaren. China heeft een andere aanpak sinds het begin van de geschiedenis genomen. Zij traditioneel gericht naar de Chinese kruidengeneesmiddelen. Het wordt nu beschouwd als een belangrijke gezondheid en conditie regeling, gebruikt om vele chronische aandoeningen zoals depressie en stress genezen. Leer hoe je stress en ongemak kan verlichten met Chinese geneeskunde.

Instructies

•  Onderzoek en leren over Qigong oefeningen. Deze beroemde Chinese oefeningen kan worden beschouwd bijna als yoga-oefeningen. Het combineren van deze vorm van oefening met de Chinese geneeskunde kan een uitstekende verlichting van stress.

•  Ga naar uw plaatselijke bibliotheek en neem een paar boeken over de Chinese kruidengeneeskunde. Ontdek de bekende vormen van de Chinese medicijnen en behandelingen voor stress, zoals Tai Chi, Qigong, massage en acupunctuur.

•  Ga naar een Chinese arts te zien en vragen hoe je jezelf kunt bevrijden van stress. Deze arts zal in staat zijn om toegang te krijgen tot uw stress niveau, mentale en pijn in het lichaam. Uw arts kan u dan vertellen wat Chinese medicijnen zal helpen verlichten van stress en geestelijke angst.

•  Kijk in het telefoonboek om te zien of er sprake is van de Chinese geneeskunde winkels in uw regio. U kunt de eigenaar van de winkel voor de aanbevelingen voor de stress en ongemak te vragen. Hij moet in staat zijn om u te vertellen en iets dat kan ontspannen je geest, lichaam en geest bieden.

•  Begrijp dat de Chinese geneeskunde en rechtsmiddelen zal niet zo snel werken als het over de toonbank medicijnen die u zou kunnen nemen, maar ze kunnen op lange termijn verlichting van uw symptomen te bieden. Sommige Chinese medicijnen zal moeten worden gekookt, gekauwd, opgelost of ingeslikt. Wees voorbereid op het onverwachte.

Hints

  • Zorg ervoor dat uw nieuwe Chinese medicijnen en geneesmiddelen zal niet interfereren met enig over-the-counter en recept medicijnen die u op dit moment te nemen.