Hoe om snel gewicht te verliezen de ouderwetse manier

Hoe om snel gewicht te verliezen de ouderwetse manier

Fad diëten en nieuwe gewichtsverlies gimmicks in overvloed. Van infomercials aan bedrijven verkopen van speciale pre-verpakte levensmiddelen of de nieuwste drop-weight-quick dieet in tijdschriften, wordt u gebombardeerd met verschillende manieren om gewicht te verliezen. Als het allemaal verwarrend en een beetje twijfelachtig, zou je liever doen zoals je ouders en grootouders deden door het maken van slimme keuzes, met behulp van zelfcontrole en het eten van gezond voedsel. Vergeet niet dat "snel" gewichtsverlies betekent een pond of twee per week.

Instructies

•  Oefening ten minste 30 minuten per dag. Doe iets aërobe om je hartslag te verhogen. Als high-impact oefeningen zijn niet veilig voor u, wandelen en zwemmen zijn beide gunstig activiteiten. Neem contact op met uw arts voordat u begint met een oefening routine om ervoor te zorgen dat uw keuzes zijn veilig en gezond voor je.

•  Bepaal uw ideale aantal calorieën per dag voor een gezonde en effectieve gewichtsverlies. Vraag uw arts of een voedingsdeskundige of zoek het op in een calorie-tellen dieet boek. Het magische getal is gebaseerd op uw lengte, gewicht, geslacht en leeftijd. Je doel is om te nemen in minder calorieën dan je lichaam nodig heeft elke dag. Dit creëert een calorie tekort dat ervoor zorgt dat uw lichaam om vet te verbranden. Vind een tekort, dat voldoet aan uw behoefte aan snelle gewichtsverlies terwijl je gezond en veilig. Voer altijd uw plan door uw arts voordat u verder gaat.

•  Koop een calorie gids of zoek een favoriete calorische verwijzing website. Je helpt te achterhalen van de calorieën in voedsel dat je niet zelf te maken nodig.

•  Strategize uw dagelijkse voedselinname. Figuur van tevoren wat neerkomt van welke voedingsmiddelen je wilt eten voor elke maaltijd, het bijhouden van hun calorische waarden in het achterhoofd. Als u genieten van het eten van grote maaltijden of vaker, groenten en bepaalde vruchten hebben een lage calorische waarden die u in staat om meer van hen te eten. Vetrijke en zetmeelrijke voedingsmiddelen zijn meestal hoog in calorieën.

•  Meet uw voedsel en ingrediënten met een keukenweegschaal en maatbekers. Dit zal helpen ervoor te zorgen dat u nauwkeurig te tellen de calorieën in je eten - met name bij het maken van multi-ingrediënt recepten.

•  lezen eten en drinken pakket en etiketten op de verpakking voor de calorische waarde en de individuele porties. Voedingsmiddelen die worden geleverd met beursgenoteerde calorieën maak uw calorie tellen gemakkelijker en ook zorgen dat u zich meer bewust van de juiste porties en voedingswaarde.

•  Houd een dagboek bij van je dagelijkse voedselinname, met een opsomming alles wat je eet en de calorische waarde. Als u dit doet, kunt u beter beslissen hoe je je calorieën te verdelen. Als u extra calorieën hebt gegeten tijdens de dag, bijvoorbeeld, dan weet je de resterende maaltijden extra mager houden. Of als je het licht zijn gegaan op calorieën gedurende de dag, kunt u uzelf een traktatie toestaan.