Hoe om snel gewicht te verliezen als een Biggest Loser deelnemer

Hoe om snel gewicht te verliezen als een Biggest Loser deelnemer

Afvallen kan moeilijk zijn, dus waarom kan een deelnemer op The Biggest Loser verliest meer dan twintig kilo in een week? Het antwoord is hard werken plus wiskunde.

Instructies

•  Eerst knip alle bewerkte voedingsmiddelen uit je dieet. Voor een plan van het gewichtsverlies dat u zal helpen gewicht te verliezen snel, moet je alleen verse, natuurlijke voedingsmiddelen te eten. Bewerkte voedingsmiddelen bevatten ongezonde hoeveelheden transvetzuren, natrium en suiker die je niet vindt in natuurlijke voedingsmiddelen.

•  Sla geen maaltijden over. In feite, eet zes mini maaltijden per dag. Het eten van kleine maaltijden gedurende de dag zal je energie, bloedsuikerspiegel en stofwisseling op een optimaal niveau. Het toestaan ​​van meer dan drie uur door te geven tussen uw maaltijden zal je traag, zwak en uitgehongerd te voelen, en dit resulteert vaak in je bereiken voor hoge suiker voedingsmiddelen met lege calorieën, in een poging om je energie en stemming te verbeteren. In plaats daarvan, knabbelen op magere eiwitten, fruit en groenten de hele dag.

•  Met de goedkeuring van uw arts, beginnen aan een strikte en inspannende lichaamsbeweging programma. Je moet een tekort van 3500 calorieën om een ​​pond lichaamsvet verbranden. Als u uw normale calorie-inname per dag afnemen met 1.500 calorieën, zal je nog steeds een extra 2000 calorieën te verbranden om een ​​kilo lichaamsvet per dag verbranden. Dit klinkt moeilijk, maar de deelnemers aan The Biggest Loser hebben bewezen dat het is niet onmogelijk.

Om dit te doen, zal je nodig hebt om actief een aantal uren blijven per dag, elke dag. Dit betekent dat er geen zittend op de bank tv te kijken (als je tv moet kijken, doe het terwijl het heffen van gewichten of met behulp van een loopband of elliptische).

•  Niet duw jezelf te hard. Duwen jezelf te hard zou kunnen leiden tot letsel of bijnier vermoeidheid, die zal hoogstwaarschijnlijk resulteren in gewichtstoename in plaats van gewichtsverlies.

Het is aangetoond dat het lopen verbrandt evenveel calorieën als hardlopen, dus als je nog niet in staat om te lopen, niet duw jezelf te doen. Gewoon lopen enkele uren per dag om snel gewicht te verliezen.