Hoe om scheurbuik te behandelen met natuurlijke geneeskunde

Hoe om scheurbuik te behandelen met natuurlijke geneeskunde

Scurvy wordt veroorzaakt door een tekort aan vitamine C en kunnen depressie, gezwart tandvlees en losse tanden, moeilijk of gebrek aan heling en ernstige gewrichtsaandoeningen veroorzaken. Vitamine C is instabiel, gemakkelijk vernietigd door gaar en alleen in het lichaam worden bewaard gedurende korte tijd. Omdat natuurlijke groenten en fruit zijn de beste bronnen van vitamine C, ze zijn ook het beste medicijn voor scheurbuik. Lees verder om meer over hoe om scheurbuik te behandelen met natuurlijke geneeskunde te leren.

Instructies

•  Gebruik citroen en / of limoensap aan zowel de behandeling en het voorkomen van scheurbuik. Van nature rijk aan vitamine C, kunnen citroenen en limoenen de beste natuurlijke medicijn voor de behandeling van scheurbuik zijn. Gewoon knijpen ongeveer 1 el. van het sap in een glas, zoeten met een lepel honing en drink drie keer per dag. Citroen-of limoensap en water kan een keer per dag worden ingenomen om scheurbuik in die gevoelig zijn voor vitamine C-tekort te voorkomen.

•  Inclusief aardappelen in uw dagelijkse voeding om scheurbuik te behandelen. Zelfs gekookt, kan 100 mg van aardappelen tot 17 mg vitamine C bevat, waardoor ze een krachtige natuurlijke geneesmiddel voor de behandeling en preventie van scheurbuik. Om het meeste vitamine C krijgen, stoom je aardappelen in plaats van koken, braden of bakken.

•  Combineer 1 theelepel. poedervorm Indiase kruisbes, ook wel bekend als Amla, en 1 tl. van suiker in een half glas melk. Drink dit natuurlijke medicijn drie keer per dag voor de bestrijding van scheurbuik.

•  Voeg mango poeder om uw maaltijden, een natuurlijke Indiase geneeskunde bekend als Aamchur. 15 g van dit poeder, gemaakt van gedroogde en gemalen groene mango's, bevat evenveel vitamine C als 30 gram van kalk, waardoor het een effectieve natuurlijke geneeskunde in de behandeling en preventie van scheurbuik.

•  Eet een gezond dieet dat rijk is aan rauwe groenten en fruit. Groenten en fruit in het bijzonder nuttig zijn bij de behandeling en preventie van scheurbuik zijn onder andere tomaten, sinaasappelen, grapefruits, citroenen, limoenen, groene paprika's, broccoli, aardappelen, zoete aardappelen en zowel groene en rode kool.