Hoe om rimpels rond uw mond houden Elimineer

Hoe om rimpels rond uw mond houden Elimineer

Rimpels zijn een onvermijdelijk teken van veroudering. Als de huid ouder wordt, de natuurlijke collageen binnen het afbreekt, vrije radicalen vallen de huidcellen en de effecten van blootstelling aan de zon en schade vervuiling cellen. Echter, sommige behandelingen en preventieve maatregelen voorkomen of althans te verminderen, rimpels rond de mond en het gezicht.

Instructies

•  Verander uw dieet om te helpen bij het ​​verbeteren van de gezondheid van uw huid en helpen rimpels te elimineren. Veel voedingsmiddelen hebben voedingsstoffen die de huid ten goede komen. Vitamine C, gevonden in citrusvruchten en groene bladgroenten en vitamine E, in noten, zaden en plantaardige oliën, de effecten van vrije radicalen te verminderen - moleculen die breken collageen en elastine cellen in de huid en maken het meer vatbaar voor rimpels. Omega-3 vetzuren, die in vette vis en lijnzaad, helpt de huid de natuurlijke oliën te behouden, voor een soepeler teint. Selenium, aanwezig in volkoren granen en eieren, helpt beschermen tegen beschadiging van de huid veroorzaakt door de zon.

•  Wees de spieren in je gezicht, want, zoals die in de rest van je lichaam, ze worden sterker hoe meer ze worden gebruikt. Facial oefening verhoogt ook de elasticiteit van de huid. Het gaat vaak overdreven versies van gewone gezichtsuitdrukkingen. Ook, neem vijf minuten toen hydraterende te masseren uw gezicht om de elasticiteit en de toon te verhogen.

•  Stoppen met roken, omdat roken schade toebrengt aan het collageen in de huid, waardoor het veel meer vatbaar voor rimpels. In combinatie met de herhaalde werking van puffen op een sigaret, kan deze rimpels rond de mond vormen.

•  Drink veel water om je huid gehydrateerd, gehydrateerd en het bevorderen van herstel van cellen.

•  scrubben en hydrateren de huid regelmatig. Dit verbetert de algehele huid door het verwijderen van dode huidcellen. Kies hydraterende lotions die alpha-hydroxy zuren bevatten. Deze bevorderen collageen groei die kan bijdragen tot het verminderen van de verschijning van rimpels, vooral lachen lijnen naast de mond. Vermijd het wassen met leidingwater; Gebruik een reinigingsmiddel plaats. Kraanwater kan natuurlijke vocht en oliën te verwijderen in de huid die beschermen tegen rimpels.

•  Breng balsems gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De zuurgraad in citroensap verstevigt de huid en vermindert de verschijning van rimpels. Aanbrengen met een wattenschijfje voor het slapengaan. Avocado is rijk aan vitamine E, die de huid hydrateert van binnenuit. Maak een pasta met een druppel olijfolie en laat het op het gezicht gedurende 20 minuten voor het spoelen met warm water.

•  Voorkom de vorming van rimpels. Blijf uit de zon, omdat de UV-stralen breken collageen. Vermijd gewone uitdrukkingen zoals knipperen, wat kan overwerk bepaalde gezichtsspieren en vormen een groef onder de huid die laat zien als een rimpel. Zorg voor voldoende slaap. Als je moe bent, produceert je lichaam meer cortisol, een chemische stof die afbreekt huidcellen.

Hints

  • Als al het andere faalt, probeer dan een cosmetische procedure die gericht zijn op het verminderen van rimpels. Botox is een bekende behandeling voor het gladmaken van de huid in het gezicht, maar chemische peelings en laserbehandelingen kunnen rimpels elimineren.
  • Kies een gerenommeerde arts. Dit geeft je de beste kans om de beste resultaten te geven.