Hoe om psoriasis te behandelen met een dieet

Hoe om psoriasis te behandelen met een dieet

Psoriasis is een aandoening van de huid, gekenmerkt door jeukende "plaque" patches die worden weergegeven in de eerste plaats op de ellebogen, de hoofdhuid en knieën. Het kan echter wel eens meer dan een personen arm, benen of gezicht. Psoriasis ontstaat binnen een persoon het immuunsysteem. Het immuunsysteem, als het niet goed functioneert, kan het genetische systeem in het lichaam die huidcellen vertelt wanneer te verdelen beschadigen. In een persoon met psoriasis, deze huidcellen reproduceren in een veel sneller, waardoor de cellen ophopen en de huid schilferig en fragmentarisch krijgen. Hoewel psoriasis zal niet noodzakelijkerwijs worden "genezen" met een aangepast dieet, zijn er positieve stappen men kan qua voedingswaarde nemen dat zal verlichten de symptomen en helpen bij de wederopbouw van het immuunsysteem.

Instructies

Foods te toevoegen

•  Eet meer omega-3 vetzuren. Vissen toevoegen aan de voeding verhoogt inname van omega-3 vetzuren. Volgens de 'American Journal for Clinical Nutrition, "studies hebben aangetoond dat psoriasis patiënten dat hun visolie (omega-3) de inname verhoogd had grote verbetering van hun huidletsels. Deze studies zijn telkens bevestigd door andere studies ook. De omega-3 vetzuren te verminderen inflammatoire stoffen in het lichaam, daardoor vergemakkelijkt psoriasis. Omega-3 vetzuren worden in hoge concentraties aangetroffen in verse vis, zoals zalm, ansjovis, heilbot, karper, tonijn, makreel, meer forel en gestreepte zeebaars. Goede plantaardige bronnen van omega-3 zijn lijnzaad en lijnzaadolie, tarwekiemolie, walnoten en walnootolie, en bonen.

•  Haal wat beta-caroteen. Gevonden in fel gekleurde groenten, zoals wortelen, pompoenen en zoete aardappelen, beta-caroteen is een anti-oxidant die het immuunsysteem versterkt. Het beschermt ook en vertraagt ​​het verouderingsproces van de cellen. Want het is een snelle celregeneratie dat psoriasis vlekken kan veroorzaken, het helpt psoriasispatiënten. Beta-caroteen, een vorm van vitamine A, ook bijdraagt ​​aan de algehele gezonde huid. Onderzoekers in Italië aan de Universiteit van Milaan bleek dat de proefpersonen die drie of meer porties wortelen aten wekelijkse verminderden hun risico op psoriasis met 40 procent.

•  Weet dat veel psoriasispatiënten testen positief voor een folaatdeficiëntie. Goede bronnen van foliumzuur of foliumzuur zijn ontbijtgranen (de meeste zijn verrijkt met het), broccoli, spruitjes en andere groene bladgroenten als vruchten, zoals citroenen en bananen.

•  Begrijp dat zink is een mineraal dat een tekort aan psoriasis patiënten. Terwijl de ADH voor zink is slechts 15 mg, de meeste mensen niet eens dat. (Williams, Voeding en Dieet Therapie, 7th ed., Pagina 253). Zink is verkrijgbaar in voedsel, maar wordt het best genomen als een aanvulling om te verzekeren genoeg zonder het eten van te veel van het verkeerde voedsel (rood vlees). Zink supplementen zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij reformwinkels of uw lokale apotheek.

•  Houd in gedachten dat vruchten zijn rijk aan vitamine C en anti-oxidanten, die beide het immuunsysteem stimuleren. Onderzoekers in Italië bleek dat slechts twee porties vers fruit dagelijks verminderde het risico van psoriasis met 50 procent.

Foods te vermijden

•  Vergeet niet dat alcohol kan veroorzaken en verergeren psoriasis breakouts. Volgens de National Psoriasis Foundation, is er een verhoogd risico op psoriasis bij degenen die drinken, en omgekeerd, onthouding van alcohol verbetert psoriasis voorwaarden.

•  Vermijd zuivelproducten, als zij een stof genaamd arachadonic zuur dat ontsteking veroorzaakt en verhoogt psoriasis uitbraken.

•  Limit dierlijke vetten en bewerkte voedingsmiddelen, zoals ingeblikt vlees. Deze irriteren de maag en darmen en kan leiden tot ontsteking, die psoriasis verergert.

Hints

  • Als je vaak last van ontstekingen, overleg dan met uw arts over mogelijke voedselallergenen die ook zou kunnen verergeren psoriasis, zoals tarwe en eiproducten.
  • Als u rookt, stoppen. Roken kan de huid cel reproductie en de immuunrespons systeem beschadigen.