Hoe om ontstekingen te verminderen in de ziekte van Crohn

Ziekte van Crohn is een chronische aandoening van het spijsverteringsstelsel of gastro-intestinale (GI) stelsel, dat ontsteking veroorzaakt. Elk gebied van het spijsverteringskanaal, van mond tot de anus, kan worden aangetast door de ziekte van Crohn. Echter, de meest getroffen gebied is de dunne darm. De ziekte van Crohn, immuunsysteem fouten voedsel van de patiënt, bacteriën en andere materialen in de darm van een vreemde stof. In reactie reageert het immuunsysteem door vallen de darm, waardoor ontstekingen en pijn. Chronische ontsteking van de darm leidt tot zweren en darm letsel.

Hoewel er geen genezing voor de ziekte van Crohn, zijn er medicijnen en natuurlijke remedies te helpen verminderen de ontsteking en de symptomen te verlichten.

Veel studies zijn uitgevoerd over de afgelopen jaren gericht op de rol van omega-3 vetzuren en de ziekte van Crohn. Omega-3 vetzuren in klinische onderzoeken is een correlatie tussen darm- en verminderen bij patiënten met remissie van de ziekte.

Instructies

Behandeling Opties

•  Overweeg de aanschaf van omega-3 visolie capsules op uw medicijn of supermarkt.

•  maal Neem de omega-3 visolie capsules per dag, na een maaltijd. Aanbevolen dosering kan variëren, afhankelijk van uw behoeften in de gezondheidszorg.

•  Bezoek uw arts om een recept om ontstekingen te verminderen, als u een medische behandeling optie zou verkiezen. Uw arts kan elk van verschillende middelen tegen diarree, zoals difenoxylaat, dat kan krampen en diarree of anti-inflammatoire middelen, zoals sulfasalazine, die blaasgruisoplossend voorschrijven. Voor het gebruik van voorgeschreven medicijnen, volgt aanbevolen dosis van uw arts.

Hints

  • Visolie is ook gezegd dat de voordelen voor de hersenen, hart en bloedvaten en het algemeen welzijn gezondheid. Het kan ook worden gebruikt om de symptomen van artritis, een aandoening die vele patiënten met de ziekte van Crohn beïnvloedt.
  • Uw arts kan de ziekte van Crohn vermoed dat als je ervaart terugkerende krampen of buikpijn en diarree, vooral als u een familiegeschiedenis van de ziekte van Crohn. Andere symptomen mijn zijn onder andere ontsteking van de gewrichten, ogen en huid of een brok in de onderbuik, normaal voorkomende aan de rechterkant.
  • Hoewel een positief verband tussen de ziekte en visolie van Crohn is geboekt, is meer onderzoek nodig om definitief bewijs van de voordelen van visolie in de hulp en de behandeling van de ziekte van Crohn te voorzien.