Hoe om nierstenen Natuurlijk Verwijder

Nierstenen zijn vaste kristallijne massa's gevormd uit de voeding urates, oxalaten, fosfaten en carbonaten. Eenmaal gevormd worden de stenen gespoeld uit het lichaam via de urinewegen. Veel mensen passeren kleine stenen zonder zelfs te realiseren; maar als de stenen ontwikkelen voldoende massa, kunnen zij moeilijk bewegen door de urinewegen hebben. Een dergelijke verstopping veroorzaakt de nier spieren samentrekken in een poging om de steen los, waardoor pijn in de onderbuik en onderrug. De volgende home remedies zijn ontwikkeld om te helpen bij het oplossen van nierstenen en de normale functie te herstellen naar de urinewegen.

Instructies

•  Drink meer water. Maak er een doel om minstens drie liter water per dag te drinken. Water zal helpen bewegen de stenen door het systeem, wassen achtergebleven toxinen weg in het proces. Meer water drinken kan helpen om urinezuur verdund, die helpt voorkomen dat de absorptie en de daaropvolgende verzameling van chemische verbindingen die nierstenen vormen houden.

•  Verhoog uw consumptie van natuurlijke diuretica zoals watermeloen, meloen, selderij en druiven. Door het eten van deze voedingsmiddelen de verwijdering van overtollig vocht uit het lichaam te moedigen u en werken om de gezondheid en de functie van de nieren te herstellen.

•  Eet meer asperges. Ingeblikt, vers of bevroren, deze groente bevat de stof asparagine die breekt nierstenen. Naast het maken van de stenen kleiner en gemakkelijker te passeren, asperges verhoogt het cellulaire activiteit in de nieren, waardoor de stroom van urine en helpen om de stenen te wassen van het systeem.

•  Neem 1 eetlepel appelazijn, toevoegen aan 1 kopje water en drinken voor elke maaltijd. De chemische samenstelling van deze ouderwetse oplossing werkt zacht en los nierstenen.

•  Drink lijnzaad thee te breken van uw nierstenen. Voeg 2 eetlepels lijnzaad tot 2 kopjes kokend water. Laat de zaden steile gedurende 15 minuten en giet het brouwsel door een koffiefilter om de zaden te verwijderen. Doe ¼ kopje citroensap en 2 eetlepels honing toe en roer tot alles goed gemengd is. Geniet van deze thee drie tot vijf keer per dag tot de pijn is afgenomen en de nierfunctie weer normaal is.

Tips & Waarschuwingen

  • Elk van deze behandelingen kunnen alleen of in combinatie met andere worden gebruikt. Voor het grootste effect, gebruiken alle vijf tegelijk.
  • Als uw nieren pijn vermindert niet binnen zeven dagen van zelfzorg of indien op enig moment uw symptomen lijken erger, zoek professionele arts raadplegen.