Hoe om nierstenen met citroensap & Olive Oil Treat

Hoe om nierstenen met citroensap & Olive Oil Treat

De combinatie van olijfolie en citroensap is een populaire alternatieve behandeling voor nierstenen. Geen huidige onderzoek ondersteunt de voordelen van het drinken van citroensap en olijfolie tot het overlijden van de stenen te verlichten. Anekdotisch bewijs suggereert het zuur in de citroen helpt breken de stenen. De olijfolie geeft smering voor eenvoudiger passage door de urinewegen. Na raadpleging van een arts, volg dan de onderstaande stappen om nierstenen te behandelen met citroensap en olijfolie.

Instructies

Hoe om nierstenen met citroensap & Olive Oil Treat

•  Mix 2 oz. extra vergine olijfolie met 2 oz. vers citroensap.

•  Drink het mengsel snel. Het zal niet lekker zijn, dus hebben water klaar. Als u problemen heeft het drinken van het mengsel, probeer het consumeren van kleinere doses vaker.

•  Volg de behandeling met grote hoeveelheden van gefilterd water. Drink zoveel water als je kunt omgaan met de hele dag door. Doel voor 96 vloeistof oz. of 12 volle glazen water.

•  Herhaal de olijfolie en citroensap behandeling om de 3 tot 4 uur totdat de steen loopt. Ongeveer 16 oz. van het mengsel moet worden geconsumeerd in een dag.

Tips & Waarschuwingen

  • Voorkomen dat nierstenen door het drinken van voldoende water om heldere urine produceren. Drink 8 tot 12 glazen water per dag.
  • Nier-stone behandeling vereist medische aandacht. Raadpleeg uw arts bij de eerste tekenen van de stenen.