Hoe om Neem een ​​Medical History Van een Kind

Hoe om Neem een ​​Medical History Van een Kind

Op een bepaald moment kan een kind worden geconfronteerd met een medische noodsituatie. Helaas, ouders zijn niet altijd aanwezig of kunnen bereiken. Als gevolg daarvan moet de medische professionals in staat zijn om zo veel mogelijk informatie uit het kind zelf te verkrijgen. Informatie - met inbegrip van allergieën, eerdere bezoeken ziekenhuizen en operaties - zijn allemaal belangrijke aspecten bij het verstrekken van een kind met de best mogelijke behandeling. Medische professionals nodig hebben om hun middelen te gebruiken - met inbegrip van computersystemen - en praat met het kind in eenvoudige bewoordingen.

Instructies

•  Gebruik het computersysteem van uw ziekenhuis. Controleer om te zien of het kind ooit in dit bijzondere ziekenhuis is geweest. Dit zal je niet voorzien van een complete up-to-date geschiedenis, maar kan je inzicht geven op allergieën, eerdere ziekenhuisopnames, operaties en SEH bezoeken.

•  Controleer bezittingen van het kind. Kijk door een boek tas of kleine portemonnee kan het kind zijn het dragen. Kijk voor diabetes hulpmiddelen of medische alert kaarten, bijvoorbeeld.

•  Kijk voor identificatie armbanden. Kinderen met een chronische of levensbedreigende aandoeningen zijn waarschijnlijk een medische alert armband dragen. Deze armband zal u voorzien van levensreddende informatie.

•  Praat met het kind. Een kind kan herinneren bepaalde medische gebeurtenissen in zijn leven. Ouders kunnen ook hebben opgedragen hun kind met betrekking tot bepaalde medische aandoeningen, en wat hij artsen en verpleegkundigen moeten vertellen. Vraag het kind of hij over littekens of als hij ooit herinnert zich dat in een ziekenhuis. Vraag hem wat pijn laatste keer dat hij een bezoek aan een ziekenhuis.

•  Gebruik termen en dingen uit te leggen op een manier die een kind zal begrijpen. Bij het zoeken naar allergieën, vraag het kind als die er zijn voedingsmiddelen die haar ouders zeggen dat ze niet kan eten omdat het haar ziek kan maken. Wanneer het proberen om blessures in het verleden te bepalen, laat een kind of ze een cast op haar lichaam kan hebben gehad vroeger, en waar.

Hints

  • Indien mogelijk, probeer om familieleden te bereiken. Familieleden kunnen u voorzien van de meest accurate informatie over de medische geschiedenis van een kind. Als een speler geblesseerd raakt op school, vraag chaperon van het kind als hij bracht enige records die de school heeft op de file.