Hoe om natuurlijk Verbeter de vrouwelijke libido

Hoe om natuurlijk Verbeter de vrouwelijke libido

Vele factoren kunnen schadelijk zijn voor een vrouw het libido of seksuele drang zijn. Stress, lichamelijke en geestelijke gezondheid, kinderen, premenstrueel syndroom, anticonceptie, alcoholisme en drugsgebruik kunnen alle negatieve effecten hebben op het vrouwelijke libido. Natuurlijk het verbeteren van een vrouw sex-drive zal helpen bij het verbeteren van de gezondheid, het vertrouwen en de algehele tevredenheid met het leven. Tal van medische studies hebben geconcludeerd dat een gezond seksleven herbeleeft stress, verbetert de lichamelijke gezondheid, vermindert het risico op mentale ziekte en verbetert de relatie.

Instructies

•  Identificeer de oorzaak van wat loopt je libido. Dit is moeilijker voor vrouwen dan mannen, omdat het gaat om een ​​reeks van mogelijke problemen, van fysieke tot emotionele. Uit een studie van de Internationale Vereniging voor de Studie van de Women's Sexual Health 'blijkt dat de meerderheid van de vrouwen die werden ervaren laag seksueel verlangen was een gevolg van hun emotionele nood in plaats van een fysiek trauma, "aldus Better Health Research. Evalueren stressoren, ziektes en andere factoren die kunnen leiden tot een verminderd libido. Maar ook andere factoren, zoals relatieproblemen, kan ook een negatief effect hebben op uw zin in seks.

•  Ga naar je arts om het probleem te bespreken. Lage sex-drive is gekoppeld aan problemen met de schildklier, bloedarmoede, depressie en andere medische problemen. Een overleg met uw huisarts of een therapeut kan helpen deze problemen op te sporen.

•  Verbeter uw dieet. Veel medische problemen zoals bloedarmoede kan worden behandeld door het eten van een uitgebalanceerd dieet dat ijzer-rijke voedingsmiddelen belang om zuurstof naar de cellen omvat. Een betere voeding zal verbeteren vermoeidheid en uw cardiovasculaire en het immuunsysteem.

•  Begin met een regelmatige lichaamsbeweging regime. Veel problemen met de vrouwelijke libido te maken hebben met zelfbeeld zelfvertrouwen en. Het verbeteren van uw gezondheid en de algehele uitstraling zal je zelfvertrouwen, algemene imago geestelijke gezondheid en het verhogen, waardoor uw zin in seks toeneemt.

•  Neem de natuur voorkomende kruiden om libido te verhogen. Gingko, arginine, ginseng en tribulus terrestris zijn bekend om zijn stimulerende effecten op een vrouw sex-drive.

•  Adres problemen met uw huidige relatie. Een van de grootste moordenaars van de vrouwelijke libido is een onoplettende partner omdat voor de vrouw de emotionele aspecten van seks is net zo belangrijk als de fysieke. Het zien van een counselor kan helpen door het geven van elke partner een omgeving om problemen met de relatie openlijk alles te bespreken. Als problemen niet verholpen kan worden is het misschien tijd om uit elkaar te zijn.

•  Stel een romantische stemming. Voedsel, verlichting en muziek zijn gevonden om opwinding verbeteren. Dit zal u toelaten om even jezelf bevrijden van de stress van het dagelijks leven en kunt u zich concentreren op uw eigen welzijn.