Hoe om natuurlijk te ontdoen van parasieten in je lichaam

Hoe om natuurlijk te ontdoen van parasieten in je lichaam

Parasieten kunnen ernstige en soms levensbedreigende gezondheidsproblemen te creëren. Ze zijn niet een bacterie of virus; ze zijn meestal veel gevaarlijker dan de twee. Parasieten leven in menselijke organen en voeden zich met bloed of het voedsel dat je eet. Deze parasieten uiteindelijk leiden tot gezondheidsproblemen. Symptomen van een parasiet zou kunnen diarree, winderigheid of een opgeblazen gevoel, braken of misselijkheid, buikpijn, verstoorde spijsvertering en vermoeidheid of zwakte. U kunt besmet raken met parasieten van het reizen, besmet voedsel of water, muggen, het inademen van besmet stof, door uw huid en zelfs van huisdieren. De beste natuurlijke manier om zich te ontdoen van parasieten is door het reinigen van de dikke darm.

Instructies

•  Bespreek de behandeling van iedereen in het huis, waaronder de familie huisdieren. Het behandelen van slechts één persoon in de familie zal niet van belang zijn als de parasiet is nog steeds slepende in een ander familielid. Herbesmetting zou zeker plaatsvinden.

•  Koop een dubbele punt schoonmaken, dat bestaat uit zwarte walnoot rompen, alsem en kruidnagel. Alle drie kruiden samen moeten worden om effectief te zijn. Zwarte walnoot rompen en alsem rompen het lichaam ontdoen van volledig ontwikkelde en ontwikkelingslanden parasieten. Kruidnagel vernietigen van de eieren die leken uit te komen in je lichaam parasieten.

•  Neem drie druppels van het reinigen van de mond drie keer per dag met uw favoriete koolzuurhoudende drank. U kunt ook mengen met water. Het is aanbevolen dat je begint met slechts drie druppels, geleidelijk verhogen van de dosis tot 10 druppels per dag gedurende 14 dagen.

•  Maak en gebruik een probiotische klysma om parasieten uit de dikke darm muren te verwijderen. Je zou in staat zijn om de parasieten van uw bovenste spijsverteringskanaal verwijderen, maar je zal behandeling nodig voor de lagere spijsverteringskanaal, die de dikke darm bestaat, evenals.

•  Bereid de probiotische klysma door het legen van vijf probiotische capsules in 30 ml warm water en giet het mengsel in uw klysma fles of zak. Gebruik de aanwijzingen op het etiket of de verpakking die uw klysma zak of fles kwam.

Hints

  • Als u nog niet genezen van uw parasieten na de behandeling moet u de volgende stap te nemen om een ​​arts te zien.