Hoe om natuurlijk lager mijn Cholesterol

In hoe om natuurlijk lager mijn Cholesterol, ik leer je een aantal eenvoudige stappen om u te helpen een daling van uw cholesterol te zien. Het zal tijd, verplichting en vastberadenheid te nemen, maar u kunt uw cholesterol te verlagen zonder medicatie.

Instructies

•  Eet meer vezels:
Serieus, fiber is een enorme bijdrage aan een gezonder cholesterolgehalte, en het is natuurlijk. Eet meer havermout, fruit (met de schillen), groenten (vooral groene), en bonen. Probeer swapping al uw brood en koolhydraten met volle granen. Ook kunt u vinden fiber supplementen te nemen (zoals Metamucil). Vezels die daadwerkelijk bindt aan cholesterol, dus als vezel verlaat het lichaam neemt cholesterol mee.

•  Verminderen en Vervangen:
Verminder uw consumptie van slechte vetten en vervangen die met gezonde vetten. Voorbeelden van slechte vetten zijn die gevonden in zuivelproducten en rood vlees. Te vervangen door gezonde vetten zoals vis en extra vergine olijfolie.

•  Supplementen:
De nummer een supplement voor het helpen om cholesterol op natuurlijke wijze te verminderen, is Omega 3 Visolie. Deze visolie zijn een geweldige manier om de gezondheidsvoordelen van vis plukken zonder vis voor het diner elke dag. Andere supplementen te overwegen zijn vitamine B-complex, chroom en knoflook.

•  Oefening:
Je hebt het ... in beweging te krijgen. Oefening zal helpen uw hart pompen en het bloed stroomt. Wandelen, joggen, druk op de sportschool ... gewoon in beweging te krijgen. Dit zal een ongelooflijke impact hebben op je cholesterol scores hebben.

Hints

  • Zorg ervoor dat u mijn artikel over gelezen Hoe Read My Cholesterol Test Results
  • Houd uw arts op de hoogte van alles wat je doet om je cholesterol te verlagen ... zelfs als hij duwt medicatie.