Hoe om natuurlijk bloedsuiker in balans

Hoe om natuurlijk bloedsuiker in balans

Volgens Maureen Salaman in haar boek, "All Your Health Vragen Natuurlijk antwoordde:" 90 procent van de diabetici type 2, en 90 procent van hen zijn zwaarlijvig. Volgens de American Diabetes Association, 7 procent van de Amerikanen zijn diabetische en twee keer zo veel zijn pre-diabetes. Diabetes ontstaat wanneer we niet bloedsuiker of glucose evenwicht en het lichaam insuline-gevoelige of insulineresistentie. Er zijn een aantal manieren om op natuurlijke evenwicht glucosespiegels. De meeste van deze technieken vereisen levensstijl veranderingen in dieet, lichaamsbeweging en gewicht onder controle. Salaman meldt dat veranderingen in levensstijl kunnen profiteren type 1 en het voorkomen of reverse type 2 diabetes.

Instructies

Balanceren Blood Sugar Naturally

•  Eet een gezond dieet. Chirurg kapitein TL splijt "The Saccharine Disease" blijkt dat de toevoeging van geraffineerde suiker leidt tot diabetes en atherosclerose. Culturen die een hoog suikergehalte, vetrijk dieet voorkomen veel lagere diabetes dan culturen die de typische westerse dieet.

Het beperken van verwerkte suiker en eenvoudige koolhydraten kan helpen de balans van de bloedsuikerspiegel. Een verstandig dieet voor het balanceren van de bloedsuikerspiegel is 1/4 eiwit, 1/4 complexe koolhydraten en 1/2 niet-zetmeel groenten. Vetten die essentiële vetzuren bevatten gezonder zijn dan transvetten, maar moet nog steeds in kleine hoeveelheden worden geconsumeerd.

•  Vermijd de meeste Amerikaanse witte voedingsmiddelen: witte suiker, witte bloem, wit brood en witte rijst. In plaats daarvan, te bereiken voor bladgroenten, squash, tomaten, radijs, kool, broccoli, courgette en andere kleurrijke, niet-zetmeel groenten. Hoe helderder en kleurrijker het voedsel, hoe hoger de vitaminen en mineralen en hoe beter het is voor jou.

•  Oefening op een regelmatige basis. Oefening kan bloedglucose verlagen. MayoClinic.com raadt u uw glucosespiegel controleren voor, tijdens en na het sporten; het bijhouden van de bloedsuikerspiegel kan helpen voorkomen dat de bloedsuikerspiegel schommelingen als je leert hoe je lichaam reageert op uit te oefenen.

•  Consumeer gymnema sylvestre. De naam van dit Indiase kruid betekent "suiker vernietiger." Het consumeren van dit kruid in zijn ruwe vorm of als supplement helpt verminderen het verlangen naar suiker en de absorptie van suiker. In een recent artikel aangetoond Intelegen Inc. dat gymnema verlaagt de bloedsuikerspiegel door het verhogen van de insuline niveaus. Studies hebben aangetoond dat gymnema stimuleert de groei van de bètacellen in de alvleesklier, letterlijk de wederopbouw van de alvleesklier van binnen naar buiten.

•  Supplement met chroompicolinaat. Dit supplement spijsvertering en verhoogt de efficiëntie van insuline door het bewegen bloed glucose in de cellen waar het kan verbrand. Volgens Gezonder Talk, de meeste Amerikanen hebben een tekort aan chroom.

•  Breng uw eten op met kaneel. Volgens een artikel op Gezonder Talk, onderzoekers aan de Maryland gevestigde Human Nutrition Research Center ontdekten dat het consumeren van kaneel verbetert de bloedsuikerspiegel door het verhogen van het glucose metabolisme.